algemeen

Metalura-Isolatieglas-juli-04
 • Tuinkamers
 • Glazen wandsystemen

Isolatieglas HR++; waar innovatie en luxe samen komen

Ontdek de toekomst van buitenleven met geavanceerd isolatieglas, ontwikkeld door Metalura. Met Metalura’s isolatieglas haalt u niet alleen een stukje luxe en extra comfort in huis, maar investeert u ook in een duurzame toekomst. Onze HR++ glazen panelen zijn energie-efficiënt, verminderen geluidsoverlast en verhogen de waarde van uw woning.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 juli 2024
Windschermen-Alphen-ad-Rijn-Metalura
 • Horeca
 • Vakantieparken
 • Glazen windschermen

De voordelen van een glazen windscherm van Metalura

Als u uw buitenruimte comfortabeler en aantrekkelijker wilt maken, is een glazen windscherm een uitstekende oplossing. Metalura biedt hoogwaardige glazen windschermen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
30 mei 2024
Balkonbeglazing_Neerlandia_Maassluis-Metalura2
 • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing van topkwaliteit

Balkonbeglazing met het draai-/vouwsysteem geeft u de volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Ook volgt dit systeem de vorm van uw balkon, vierkant, rechthoekig of rond. Het draai-/vouwsysteem is door Metalura zelf ontwikkeld en is het beste van het beste onder alle soorten balkonbeglazing. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw balkon te plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
26 april 2024
Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Stel je voor: een perfecte plek in je tuin waar je kunt ontspannen, omringd door de rust van de natuur en het comfort van je eigen huis. Dat is precies wat Metalura biedt met de unieke hybride tuinkamers, waarin de warmte van hout combineert met de strakke looks van aluminium. Het resultaat is een prachtige ruimte die zowel mooi als functioneel is, en die je tuin transformeert tot een oase van rust en comfort.

De charme van hout
Hout heeft iets magisch. Het brengt een extra natuur in je tuin en geeft een gevoel van warmte en gezelligheid. De natuurlijke kleuren en texturen van hout zijn tijdloos en nodigen uit om te ontspannen en tot rust te komen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Onder de rook van Antwerpen hebben Christine Mees en Tim Schoeters in Schilde samen een restaurant. Daar kunnen gasten genieten van een Belgisch, Frans en Aziatisch georiënteerde keuken. 

Tim is chefkok en Christine zorgt als gastvrouw voor een vriendelijke en vlotte bediening. Gasten kunnen in elk seizoen genieten van vrij uitzicht op de tuin en de omgeving, want in de overkapping aan hun restaurant, hebben Christine en Tim een glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024
Metalura-Glazenschuifwand-Weids01
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Een weids panorama met de glazen schuifwanden van Metalura

Met glazen schuifwanden van Metalura maakt u van uw terrasoverkapping of buitenverblijf een ruimte waar u elke dag plezier van heeft. U sluit de ruimte wind- en waterdicht af, zonder dat u het contact met de buitenwereld verliest. Met het speciale railsysteem van Metalura kunt u een breedte tot wel veertien meter overbruggen. Zo creëert u een weids panorama en een heerlijke plek waar u in elk seizoen kunt verblijven.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
03 januari 2024
Metalura-Windscherm-Alphen01

Aangenaam buiten zitten met vrij uitzicht

Mevrouw Jaarsma koos voor een glazen windscherm rondom haar terras om de wind te reduceren. Veertien glazen panelen zorgen ervoor dat de wind op het terras vanaf het water geen vrij spel heeft en mevrouw Jaarsma wel onbeperkt van haar uitzicht kan genieten. De ene kant van haar terras is volledig open, aan de andere zijde is er een glazen deur, die ze kan openen en sluiten.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 december 2023
Privacy Settings