mvo-maf-landingsbaan-header-02
bg_gray

Ondernemen met hart
voor de wereld

Ons bedrijf is lid van MAF Business Club en samen maken wij belangrijke projecten mogelijk, zodat MAF-piloten kunnen blijven vliegen.

Dankzij de vrijwilligers van Mercy Ships laten we de allerarmsten Gods liefde zien door medische zorg te bieden.

bg_white

Als elke
seconde telt

Mensen rekenen op ons en MAF bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie. Vaak zijn de wegen slecht en in de regentijd onbegaanbaar, waardoor het nodig is dat MAF gaat vliegen. Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn geen wegen vanwege bergen of oerwoud. MAF vliegt hier overheen. Daarnaast staat een autorit van 9 uur gelijk aan 45 minuten vliegen met een vliegtuig van MAF. De kans op aanvallen of roofovervallen is ook erg groot en maakt het vervoer via de weg risicovol. Vanwege al deze redenen kiezen wij voor een samenwerking met MAF.

mvo-maf-medisch-01
bg_white
mvo-maf-landingsbaan-01

Grootste non-profit
vliegtuigmaatschappij

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods Liefde. MAF heeft als grootste non-profit vliegtuigmaatschappij de doelstelling om iedereen waar hulp en goederen moeilijk te verkrijgen zijn te helpen. Dit doet MAF door de lucht, over wegen en over het water. Hulp moet voor iedereen toegankelijk zijn en niemand mag onbereikbaar zijn. Daar staan wij samen met MAF voor.

MAF beschikt over vliegtuigen die ingezet worden in 30 verschillende landen waar steun wordt geboden aan hulporganisaties zoals wij. Met vliegtuigen, technologie, communicatie en medisch specialisten maken zij het onbereikbare bereikbaar en bieden zij advies en ondersteuning in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.

mat-ecuador-header

Maf met hart
Business Club

Als lid van MAF Business Club maken wij met andere bevlogen ondernemers mooie MAF-projecten mogelijk. Dankzij MAF Business Club zijn er al veel projecten van de grond gekomen.
Als lid van MAF Business Club ontmoeten wij andere betrokken ondernemers, krijgen wij toegang tot aantrekkelijke mogelijkheden voor relatiemanagement en doen wij nieuwe inspiratie op. Daarnaast geeft het lidmaatschap een goede invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Het lidmaatschap houdt in dat wij jaarlijks een inspirerende ontmoeting met diner hebben, op een aantrekkelijke luchtvaartlocatie, voor ons als ondernemer en één introducé. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om per jaar twee proefvluchten voor twee personen te maken. Met onze jaarlijkse bijdrage steunen wij het belangrijke werk van MAF.

bg_beige
mvo-mercy-ships-02

Hulp voor
Mercy Ships

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien.

Op dit moment heeft Mercy Ships één groot ziekenhuisschip in de vaart – de Africa Mercy. Het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Dit schip is speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika chirurgische zorg te bieden dankzij de inzet van honderden professionele vrijwilligers én de betrokkenheid van vele anderen.

bg_white

Betrokkenheid

Hulp bieden
aan wie dat nodig heeft

Bij Metalura steunen we projecten die hulp bieden en daarbij Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Hierbij voelen we ons betrokken.

Privacy Settings