horeca terrasscherm

Horeca terrasscherm

Meer omzet op uw Terras

Vraag gratis inspiratieboek aan
bg_green

 

Uw gasten aangenaam uit de wind, vrij op uw terras

Horeca terrasscherm op maat

Een horeca terrasscherm is niet zomaar een toevoeging; het is dé sleutel tot het verlengen van het seizoen voor uw restaurant, café of brasserie. Met een stijlvol glazen terrasscherm transformeert u uw buitenruimte in een aantrekkelijke, comfortabele plek waar gasten ongeacht het weer kunnen genieten van een heerlijke lunch, ontspannen borrel of diner onder de sterren. Dit biedt niet alleen meer zitplaatsen, maar verhoogt ook de algehele ervaring van uw klanten, waardoor uw horecazaak het hele jaar door een uitnodigende uitstraling heeft.

Een horeca terrasscherm biedt bescherming tegen de wind. Het is geen afgesloten constructie en biedt daarom geen volledige bescherming tegen regen en zon. Voor een gehele bescherming tegen alle weersomstandigheden, adviseren we u om de opties van een horeca terrasoverkapping te bekijken. U kunt uw overkapping dan ook uitbreiden met horeca zonwering

Afspraak maken

Ontwerp

Het ontwerp van glazen windschermen bestaat uit een minimalistisch design en chique profielen. Het resultaat is optimaal comfort met een aansprekende en elegante uitstraling. De staanders, vervaardigd uit aluminium, hebben een dikte van 9 cm met een stevige voetplaat van 14 cm, wat zorgt voor stabiliteit. De afstand die tussen deze staanders overbrugd wordt met glas is 1,50 meter. Dit geeft ruim en open gevoel geeft zonder in te leveren op bescherming.

Naadloos

Het glas van de windschermen schuift naadloos in de staanders, waardoor er geen zichtbare naden of bevestigingspunten zijn. Dit zorgt voor een gestroomlijnd en rustig aanzicht van uw horeca terrasscherm.

Gehard veiligheidsglas

Het glazen windscherm voor uw horeca terrasscherm is vervaardigd uit extreem duurzaam gehard veiligheidsglas, verkrijgbaar in diktes van 8 of 10 mm. Deze zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen stormen tot windkracht 12. Dankzij de ontbrekende boven- of onderlijst behoudt u een onbelemmerd uitzicht. Voor extra privacy kunt u kiezen voor glazen windschermen uitgevoerd privacy glas.

Ruime keuze RAL-kleuren

De staanders voor de windschermen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, waardoor u altijd een keuze kunt maken die aansluit bij uw persoonlijke smaak en de specifieke wensen voor uw horeca terrasscherm.

5 Jaar garantie & service

De glazen windschermen van Metalura worden volledig naar uw specificaties op maat gemaakt. U ontvangt 5 jaar garantie op de constructie, spontane ruitbreuk en de coating, en 1 jaar garantie op alle bewegende delen. Gedetailleerde informatie over onze garantievoorwaarden is beschikbaar voor u. Daarnaast biedt Metalura een extra service in de vorm van een serviceabonnement, waarbij onze servicespecialist op afspraak periodiek langskomt om uw glazen windschermen te inspecteren en te onderhouden.

Montage door Metalura vaklieden

De ervaren monteurs van Metalura zorgen ervoor dat uw glazen windschermen binnen slechts één dag vakkundig gemonteerd zijn. Na de montage worden de windschermen professioneel gereinigd, waardoor u verzekerd bent van een perfecte plaatsing. Voor meer informatie over dit proces staat onze projectadviseur u graag te woord.

bg_green

Horecaprojecten

365 dagen per jaar genieten

tuinkamer-excellent-windschermen-specials-metalura-intro
Terrasoverkapping horeca

Terrasoverkapping horeca
Restaurant Egmond aan Zee

Bekijk project
glazen-wandsystemen-restaurant-de-wachter-specials-metalura-intro
Glazen wandsystemen

Glazen wandsystemen
Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bekijk project
header-polderzicht-metalura.798
  • Glazen wandsystemen

‘Dat hadden we gewoon echt eerder moeten doen’

Lees meer
Leestijd: 2 min.
30 mei 2023

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde horeca projecten zien.

Naar het lookbook

uw terras

Mogelijkheden met Metalura

Glazen-draai-vouwsysteem-restaurant-Nijverdal-Metalura

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

meer-ruimte-horeca-metalura-1

Meer ruimte

Bouw uw terras uit met een overkapping, tuinkamer of glazen wandsysteem. Creëer meer ruimte voor uw gasten en realiseer meer omzet.

beschutting-horeca-metalura

Beschutting

Bied uw gasten een plek met uitzicht waar ze het hele jaar door gebruik van kunnen maken, zonder hinder van regen, wind en kou.

lamellendaken horeca

Stijlvol

Een aluminium product met glas van Metalura is duurzaam in gebruik, heeft een luxe en stijlvolle uitstraling en verhoogt de meerwaarde van uw horecagelegenheid.

maatwerk-horeca-metalura

Maatwerk

Alle aluminium producten met glas worden volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Het resultaat is maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig.

Optimaal comfort

De voordelen van een 
horeca terrasscherm

Horeca windschermen bieden talloze voordelen voor zowel u als uw gasten. Door een effectieve beschutting tegen de wind te bieden, kunnen klanten comfortabel buiten zitten, ongeacht het weer. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt ook voor een hogere omzet doordat terrassen vaker en langer benut kunnen worden. Daarnaast zijn de glazen windschermen ook een stijlvolle toevoeging aan uw horeca terras. Dankzij het minimalistische design blijft de visuele impact van het glazen systeem beperkt.

Offerte aanvragen

glazen windscherm horeca
bg_beige

Referentie 

Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bij Restaurant De Wachter staat genieten van gastronomie, gastvrijheid en liefde voor wijn en spijs centraal. Achter het restaurant ligt een ruime tuin waar zich een royale, glazen tuinkamer bevindt. Hier gaan binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De combinatie van glazen wanden aan drie zijden en robuust hout als horeca terrasoverkapping, zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. De glazen tuinkamer is een heerlijke plek voor een bijzonder diner of smaakvolle lunch. Bekijk de video!

bg_green
Verkoopadviseur glazen windschermen

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Collectieve plaatsingen

Uw horeca terras
voorzien van glas?

Wilt u meer weten over de horeca mogelijkheden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat maakt een Metalura terrasscherm uniek?

De horeca terrasschermen van Metalura vormen een topklasse Nederlands product, speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van uw horecaonderneming. Deze op maat gemaakte schermen, vervaardigd uit robuust veiligheidsglas, bieden moeiteloos weerstand tegen weersinvloeden tot windkracht 12. Dankzij de slanke aluminium profielen blijft het zicht voor uw gasten optimaal behouden en kunnen ze ongestoord genieten van het uitzicht.

Kan ik een horeca terrasscherm bekijken?

Bij het Experience Center van Metalura staan de horeca terrasschermen buiten in de showtuin op ware grootte gepresenteerd. Daar ziet u niet alleen de schoonheid van een horeca terrasscherm, maar ervaart u direct hoeveel comfort een glazen terrasscherm u biedt.

Wat kost een horeca terrasscherm?

Om het ideale horeca terrasscherm dat naadloos aansluit bij uw specifieke voorkeuren te realiseren, vervaardigt Metalura elk systeem geheel op maat. Wij nodigen u uit om voor een heldere prijsindicatie van een terrasscherm ons offerteformulier in te vullen of een afspraak te maken. U kunt deze afspraak inplannen voor bij u op locatie of in ons Experience Center, waar onze ervaren projectadviseur u graag verder helpt.

Kan ik het terrasscherm laten monteren?

Metalura installeert het horeca terrasscherm op uw terras binnen slechts één dag. Voor deze efficiënte montage zet Metalura eigen gespecialiseerde teams in, die elke installatie met de grootste zorg en precisie uitvoeren.

Mijn horecazaak is in de buurt van de zee. Kan ik een windscherm bij de kust plaatsen?

Het zilte van een zeeklimaat kan extra invloed hebben op materialen. Om deze reden behandelt Metalura uw horeca terrasscherm met een speciale 'seaside coating'. Deze coating zorgt ervoor dat uw terrasscherm beter is beschermd tegen de zoute zeelucht en daardoor een langere levensduur heeft.

Is een terrasscherm van Metalura verrijdbaar of schuifbaar?

Een glazen terrasscherm van Metalura is ontworpen als een vast element en is daardoor niet verrijdbaar of schuifbaar. Metalura installeert windschermen met vierkante palen op een solide voetplaatfundering, wat het mogelijk maakt het terrasscherm ook te plaatsen op bijvoorbeeld een muurtje, balkon of vlonder. Voor schuifbare glasoplossingen verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden van een horeca terrasoverkapping.

In welke kleuren zijn de aluminium onderdelen beschikbaar?

U heeft de vrijheid om uw horeca terrasscherm geheel naar eigen voorkeur te personaliseren. Of het nu gaat om tuinkamers, terrasoverkappingen of windschermen, Metalura biedt een keuze uit maar liefst 240 RAL-kleuren en DuoTone kleuropties. Hiermee kunt u het aluminium perfect laten aansluiten bij de kleurschema's van uw terras of de huisstijl van uw horecaonderneming.

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
Er zijn geen resultaten gevonden.
Privacy Settings