terrasoverkapping-horeca_hero-1

Horeca terrasoverkapping

meer omzet op uw terras

Afspraak met een adviseur
bg_green

 

Uw gasten aangenaam uit de wind, vrij op uw terras

Horeca terrasoverkapping op maat

Een horeca terrasoverkapping met een glazen wandsysteem is dé oplossing voor uw horecagelegenheid. U maakt van het terras bij uw restaurant een plek waar uw gasten niet alleen bij mooi weer, maar het hele jaar door kunnen lunchen, borrelen en dineren.

Met een horeca terrasoverkapping of tuinkamer ontstaat er een overdekte en geventileerde plek die u in de winter kunt uitbreiden met glazen wandsystemen - bijvoorbeeld steellook schuifwanden - en in de zomer met zonwering voor meer schaduw. Een horeca windscherm is de ideale beschutting tegen de wind op uw terras.

Afspraak maken

Drie collecties

Metalura heeft drie verschillende terrasoverkappingcollecties; de Primis collectie: Een doordacht ontworpen tuinkamer voor een aantrekkelijke prijs. De spectaculaire Optimum collectie gebaseerd op eigentijds design en maatwerk. En het onderscheidende Metalura Art program: waar dromen werkelijkheid worden en u uw terrasoverkapping volledig naar wens kunt verzwezenlijken.

Metalura glazen wandsysteem

U kunt uw horeca terrasoverkapping personaliseren met diverse glazen wandsystemen en dakopties. Kies uit het superieure draai-/vouwsysteem van Metalura, de elegante Steel-ART glazen wanden, lichtdoorlatend serre light glas of een energie-efficiënte solardakbedekking. De keuzemogelijkheden zijn zeer divers om perfect aan te sluiten bij de behoeften van uw horecazaak.

Hybride

U kunt kiezen voor de perfecte combinatie van natuurlijke elegantie en moderne verfijning in uw horeca terrasoverkapping door de samensmelting van hout en aluminium. Deze materialen vormen samen een harmonieuze symbiose die een unieke hybride ruimte creëert. Een schitterende combinatie die uw gasten een warm gevoel zal geven.

Zonwering

U kunt ervoor kiezen uw horeca terrasoverkapping aan te passen met ons zonweringsysteem Luzia, zodat u altijd controle heeft over schaduw en temperatuur. Zo biedt u optimaal comfort voor uw gasten.

Ledverlichting

Wilt u extra sfeer creëren in uw horeca terrasoverkapping? Overweeg dan het toevoegen van dimbare ledverlichting en ledstrips die u naar wens kunt instellen en eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening.

Orkaanbestendig

Zeer onderscheidend is dat al onze aluminium oplossingen volledig doorgetest en orkaanbestendig zijn. In een tijd waar de weersomstandigheden steeds extremer worden, is dit een uiterst veilige gedachte.

Persoonlijke adviseur

Bij Metalura heeft u uw eigen salesadviseur, die is beschikbaar voor al uw vragen en u voorziet van advies. Voor projecten voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, vakantieparken en restaurants heeft u uw eigen contactpersoon bij Metalura: Marco Leeuwestein. Met een ruime ervaring en brede kennis luistert hij naar uw wensen en behoeften, en adviseert hij u over de mogelijkheden. Gedurende het project van oriëntatie tot plaatsing zal hij alles begeleiden met een eigen team bij Metalura. Daardoor bent u volledig ontzorgd.

bg_green

Horecaprojecten

365 dagen per jaar genieten

tuinkamer-excellent-windschermen-specials-metalura-intro
Terrasoverkapping horeca

Terrasoverkapping horeca
Restaurant Egmond aan Zee

Bekijk project
glazen-wandsystemen-restaurant-de-wachter-specials-metalura-intro
Glazen wandsystemen

Glazen wandsystemen
Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bekijk project
header-polderzicht-metalura.798
  • Glazen wandsystemen

‘Dat hadden we gewoon echt eerder moeten doen’

Lees meer
Leestijd: 2 min.
30 mei 2023

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde horeca projecten zien.

Naar het lookbook

uw terras

Mogelijkheden met Metalura

Glazen-draai-vouwsysteem-restaurant-Nijverdal-Metalura

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

Gesegmenteerd-glas-stijlvol-metalura-1

Stijlvol

Organisch glas biedt de mogelijkheid om unieke, ronde en organische vormen te creëren in een tuinkamer of of op een balkon, waardoor een bijzondere en opvallende uitstraling ontstaat.

 

meer-ruimte-horeca-metalura

Meer ruimte

Bouw uw terras uit met een overkapping, tuinkamer of glazen wandsysteem. Creëer meer ruimte voor uw gasten en realiseer meer omzet.

beschutting-horeca-metalura

Beschutting

Bied uw gasten een plek met uitzicht waar ze het hele jaar door gebruik van kunnen maken, zonder hinder van regen, wind en kou.

lamellendaken horeca

Stijlvol

Een aluminium product met glas van Metalura is duurzaam in gebruik, heeft een luxe en stijlvolle uitstraling en verhoogt de meerwaarde van uw horecagelegenheid.

bg_beige

Referentie 

Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bij Restaurant De Wachter staat genieten van gastronomie, gastvrijheid en liefde voor wijn en spijs centraal. Achter het restaurant ligt een ruime tuin waar zich een royale, glazen tuinkamer bevindt. Hier gaan binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De combinatie van glazen wanden aan drie zijden en robuust hout als overkapping, zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. De glazen tuinkamer is een heerlijke plek voor een bijzonder diner of smaakvolle lunch. Bekijk de video!

bg_beige
bg_green
Verkoopadviseur glazen windschermen

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Collectieve plaatsingen

Uw horeca terras
voorzien van glas?

Wilt u meer weten over de horeca mogelijkheden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat houdt een horeca terrasoverkapping van Metalura in?

Een horeca terrasoverkapping van Metalura is een veelzijdige oplossing die ontworpen is om buitenruimtes van horecagelegenheden het hele jaar door bruikbaar te maken. Creëer een overdekte en geventileerde plek met een terrasoverkapping die voor de winter is uit te breiden met glazen wandsystemen (transparant en steellook) of zonwering voor de zomerse zon. Een horeca terrasscherm dient als ideale beschutting tegen de wind. Optimaal comfort én elegant design op maat.

Wat zijn de voordelen van een horeca terrasoverkapping van Metalura?

Een horeca terrasoverkapping van Metalura is een perfecte verrijking voor uw horecaterras of strandtent, ontworpen om uw gasten het hele jaar door comfort te bieden. Dankzij onze geavanceerde glazen wandsystemen kunnen uw gasten in elk seizoen van de buitenlucht genieten zonder in te leveren op het uitzicht. De glazen schuifwanden zijn beschikbaar in vijf- of zevensporen opties, afhankelijk van de grootte van de overkapping, waarbij een onbelemmerd uitzicht en een ruimtelijk gevoel gewaarborgd blijven. Het gebruikte glas is helder, 10 mm dik en voorzien van een efficiënt schuifsysteem. Voor een nog naadlozere overgang tussen binnen en buiten biedt Metalura een glazen draai-/vouwsysteem aan met transparante, ruimtebesparende panelen en slim-fitprofielen die afhankelijk van de bestaande situatie hangend of staand geïnstalleerd kunnen worden. Dit veiligheidsglas is bestand tegen extreme weersomstandigheden tot windkracht 12. Het systeem is eenvoudig te bedienen en dankzij de verzonken rails is er geen beperking in doorgang. De panelen zijn volledig weg te klappen en op te bergen in een hoek. Met profielen verkrijgbaar in elke RAL-kleur biedt Metalura niet alleen een unieke  toevoeging aan uw terras, maar ook een duurzame investering die bijdraagt aan omzetgroei.

Hoelang heb ik garantie op een horeca terrasoverkapping van Metalura?

Uw terrasoverkapping of tuinkamer wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Bekijk onze garantievoorwaarden.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura biedt een persoonlijke service door bij u op locatie de situatie zorgvuldig te beoordelen en alles tot in detail in te meten. U krijgt direct duidelijkheid over het project. Vervolgens creëren onze experts een gedetailleerd 3D-ontwerp dat tot op de centimeter precies is, zodat u een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat van uw horecaproject. Indien gewenst, voorzien wij u ook op locatie van vrijblijvend advies om samen alle opties door te nemen.

In welke kleuren zijn de aluminium onderdelen beschikbaar?

U kunt uw horeca project geheel naar eigen smaak een kleur geven. Bij zowel tuinkamers, terrasoverkapping als de windschermen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw terras of huisstijl.

Wordt mijn horeca terrasoverkapping gemonteerd?

De installatie van uw tuinkamer, overkapping of terrasscherm is in de vakkundige handen van onze gespecialiseerde monteurs. Zij garanderen een correcte plaatsing, waarbij uw constructie zelfs bescherming biedt tot windkracht 12. Voor meer informatie over onze montage en de bijkomende voordelen staat onze projectadviseur u graag te woord.

Mijn terras heeft afwijkende maten. Is dit mogelijk?

Bij Metalura is elk project op maat gemaakt. Allereerst komt er een projectadviseur langs om uw wensen en door te nemen. Hierna komt een specialist alle afmetingen nauwkeurig inmeten. Een eigen engineer maakt een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig, zodat u een goed beeld van hoe uw horeca project eruit komen te zien. Geen enkel ontwerp is bij Metalura te gek. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_gray

Referenties

Brasserie Thijm

Bekijk hier het project van Brasserie Thijm. Door de toevoeging van onze glazen draai-vouwsystemen is het terras in de zomer één met de binnenruimte en 's winters de tuinkamer ideaal te verwarmen.

Naar het lookbook

Projecten als deze maken ons enthousiast om met ons team iedere dag weer een topprestatie neer te zetten. Klanttevredenheid vinden wij extreem belangrijk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.

Bekijk referenties

Er zijn geen resultaten gevonden.
Privacy Settings