Glazen tuinkamer van Metalura

De glazen tuinkamer van Metalura geeft u 365 dagen per jaar de vrijheid om van uw huis en tuin te genieten, wanneer u dat wilt. De glazen tuinkamer is een bijzonder mooie ruimte met veel glas en licht! Deze tuinkamer van glas is leverbaar in drie verschillende modellen en afhankelijk van uw smaak en wensen kiest u voor een volledig transparante glazen schuifwand. Of juist voor Steel-Art voor een unieke uitstraling. Vaste wanden zijn ook een mogelijkheid. Metalura biedt u altijd een glazen tuinkamer volledig naar wens.

Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer

Productvoordelen

De glazen tuinkamer van Metalura is een stijlvolle, dragende constructie, inclusief overkapping en een geïntegreerd systeem voor de slimme, opvouwbare beglazing. Zo bent u het gehele jaar beschut tegen tocht, wind en regen. De glazen tuinkamer van Metalura kenmerkt zich door het unieke en onderscheidende design. Elke tuinkamer van glas heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer. Metalura biedt u verschillende mogelijkheden voor de verlichting om een sfeervolle buitenruimte te creëren volledig naar uw wens.

Kleuren

Keuze uit 240 kleuren ook met DuoTone kleurstelling.

Ledverlichting

Geïntegreerde ledstrook voor optimale verlichting mogelijk.

Geleiding

Volledig verzonken onderrails voor een volledig vrije doorgang.

Glazen vouwwand

Aan de voorzijde voor 100% transparantie.

Glas

Leverbaar in helder glas of in satijn/matglas voor meer privacy.

Ontwerp

Smaakvol design met geïntegreerde hemelwaterafvoer.

Tuinkamer Comfort

Met de Comfort tuinkamer bieden we een robuust design dat aansluit bij het karakter van uw woning. Dit type is speciaal ontworpen voor rijhuizen, waar de ruimte vaak eerder beperkt is.

Meer informatie

Tuinkamer Excellent

Met de Excellent tuinkamer krijgt u er een volwaardige en stijlvolle woonkamer bij. Hier staat genieten centraal. Dit type kunnen we in bijna elke situatie vlot en op maat realiseren.

Meer informatie

Tuinkamer De Luxe

Met de De Luxe tuinkamer kiest u voluit voor een unieke afwerking. In de dragende constructie zijn bijvoorbeeld een elegante sierlijst en een energiezuinige LED-verlichting verwerkt. Een klasse apart.

Meer informatie

Tuinkamer productvoordelen

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. De Metalura tuinkamers kenmerken zich door hun onderscheidende design. De tuinkamers hebben een geïntegreerde hemelwaterafvoer en bieden ook verschillende mogelijkheden in verlichting. Afhankelijk van uw smaak zijn de modellen leverbaar in wel 240 kleuren.

Gratis lunch in tuinkamer

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden

Met de opvouwbare beglazing voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht! Bekijk onderstaande demonstratie.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Glazen tuinkamer van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Prijzen
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Offerte aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek