tuinkamer-luzia-hero-metalura

Tuinkamer Luzia

Voel u thuis in elke omgeving

Vraag gratis inspiratieboek aan

Een buitenpergola met een tijdloos ontwerp

Tuinkamer Luzia is een buitenpergola van aluminium met een eenvoudig lijnenspel, gebaseerd op technologische innovaties en moderne architectuur. Deze tuinkamer is opgebouwd uit aluminium en een vouwdak van hoogwaardig materiaal. Het dak is eenvoudig met de afstandsbediening te openen en sluiten wanneer u wilt. Ook kunt u voor handmatige bediening kiezen. De Luzia is een innoverende en aantrekkelijke pergolatuinkamer, waarvan u jarenlang plezier heeft. De Luzia is geschikt voor zowel huiseigenaren, als voor horeca-eigenaren van restaurants en cafés of vakantieparken. Tuinkamer Luzia biedt uw terras of buitenruimte bescherming in stijl. Het ontwerp zorgt voor harmonie met de omgeving.

Afspraak maken

Aluminium met doek

De afwerking in aluminium, dat zeer sterk en duurzaam is, gecombineerd met het hoogwaardige doek van de pergola, zijn een garantie voor jarenlang plezier en gebruiksgemak.

Kleuren

De Luzia is in 15 basiskleuren en daarnaast ook in alle RAL-kleuren beschikbaar.

Staanders

De Luzia is op vier staanders beschikbaar in een maat van 1300 x 650 cm, op drie staanders tot 900 x 650 cm en op twee staanders tot 500 x 650 cm.

Ledverlichting

Het bovenzeil kan worden voorzien van verlichting om ook ‘s avonds te kunnen genieten van de buitenruimte.

Schuin dak

De pergola kan geïnstalleerd worden als pergola met een schuin dak, zodat u deze helemaal op uw wensen kan aanpassen.

Aantrekkelijke keuze

Het strakke design en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt dat deze tuinpergola een van de meest gewaardeerde en succesvolle modellen in de sector.

Opties

U kunt deze succesvolle pergola uitbreiden met verschillende opties, zoals een vlak of een schuin dak, verschillende zij-afsluitingen en ledverlichting.

Tuinkamer Luzia

Specificaties en opties

luzia-licht-ontwerp-metalura

Licht ontwerp

De Luzia kent een licht en ruimtelijk ontwerp. De tuinpergola bestaat uit aluminium en roestvrij staal en wordt aan één zijde aan de muur bevestigd. De staanders en dakspanten hebben een minimale omvang van 6 x 12 cm.

luzia-grote-overspanning-metalura

Grote overspanning

De Luzia is maar liefst tot 13 m breed en 6,5 m diep met een enkel zonnedoek te bedekken. Voor een grote overspanning kunnen er meer terraspergola’s naast elkaar worden geplaatst.

luzia-led-verlichting-metalura

Led-verlichting

Smaakvolle ledverlichting is geïntegreerd in de doekbuizen van de Luzia en zorgt voor een sfeervol effect.

luzia-waterafvoer-metalura

Geïntegreerde waterafvoer

De Luzia is beschikbaar in een hellende versie die de optimale afvoer van het regenwater bevordert. De verplaatsbare goot voert het water af naar de in de staanders geplaatste afvoerleidingen.

bg_green

Unieke samenwerking

Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden.

corradi-logo
Tuinkamer serre light

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
bg_beige
verkoopadviseur-didier-specials-metalura

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Balkonbeglazing-klantverhaal02
Klantverhalen

'Nu kunnen we de gehele dag buiten zitten'

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer Luzia

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Vaderdag-tuinkamer
  • Tuinkamers

Hoe vier je de perfecte Vaderdag in een tuinkamer van Metalura

Leestijd: 2 min.
17 juni 2022
Blog-tuinkamer-metalura00
  • Tuinkamers

Geniet van heerlijke zomeravonden in uw tuinkamer

Leestijd: 2 min.
29 juni 2023
Metalura-Tuinkamer-Excellent04
  • Tuinkamers

In gesprek met Familie Tümer over hun tuinkamer

Leestijd: 2 min.
01 oktober 2020

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen