tuinkamer-arioso-metalura-03
tuinkamer-arioso-metalura-01
tuinkamer-arioso-metalura-02

14, 15, 16 maart

Lifestyle Event

Tuinkamer Arioso

Robuust & Stoer

Vraag gratis inspiratieboek aan

14, 15, 16 maart

Lifestyle Event

Daarom kiest u voor de tuinkamer Arioso van Metalura

De nieuwe tuinkamer Arioso van Metalura staat voor stijlvolle exclusiviteit. Een technisch hoogstandje met een kubistische twist. Met o.a. een overstekend glazen dak, waarvan u de afwerking geheel naar eigen wens kunt bepalen, is de Arioso leverbaar in wel 4 verschillende uitvoeringen! Uit te breiden met luxe opties zoals geïntegreerde LED-strookverlichting.

Met de tuinkamer Arioso creëert u een absolute meerwaarde voor uw woning, waarbij u alle seizoenen optimaal geniet van het buitenleven.

Afspraak maken

Robuust & stoer

De tuinkamer Arioso heeft een robuust en stoer ontwerp, waardoor er een unieke kubistische ruimte wordt gecreëerd met veel oog voor detail in de afwerking.

Exclusieve maten leverbaar

De tuinkamer Arioso kan tot wel 6 meter diep geleverd worden. Dit geeft een extra ruimtelijk effect wat deze tuinkamer nog praktischer in gebruik maakt. Hierdoor is dit model alleen aan huis te realiseren.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw tuinkamer Arioso bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De tuinkamer wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Alle RAL-kleuren

Bij de tuinkamer Arioso heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De tuinkamer Arioso van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Tuinkamers van Metalura worden door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Tuinkamer Arioso

Specificaties en opties

tuinkamer-arioso-led-strookverlichting-metalura-01

Geïntegreerde LED-strookverlichting

Een tuinkamer Arioso is leverbaar met een geïntegreerde LED-strook. Hierdoor geniet u zowel overdag als ’s avonds van uw buitenruimte. Om nog meer licht te creëren is er de mogelijkheid voor het inbouwen van LED-spots.

tuinkamer-arioso-extra-dik-aluminium-metalura-02

Royaal glasoverstek dak

Optioneel is de tuinkamer Arioso uit te voeren met een royale glasoverstek (tot wel 90 cm). Dit geeft een extra luxe uitstraling aan de tuinkamer en zorgt ervoor dat u nog beter beschermd bent tegen weersinvloeden zoals regen etc.

tuinkamer-arioso-diverse-uitvoeringen-metalura

Staanders

Een tuinkamer Arioso beschikt over robuuste vierkante aluminium staanders wat zorgt voor een kubistisch effect. Metalura maakt gebruik van zeer hoogwaardige aluminium profielen met 3,8mm dikte. Hierdoor is de Arioso extra stevig en heeft een lange levensduur.

tuinkamer-arioso-aluminium-metalura

Innovatieve waterafvoer

De tuinkamer Arioso heeft een innovatievewaterafvoer. Door een niet zichtbaar buisje in de ligger naast de staander wordt het regenwater perfect afgevoerd, waardoor u gegarandeerd geen last heeft van lekkages.

Tuinkamer-optimum-collectie-serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Tuinkamer-optimum-collectie-solar-Metalura

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
bg_beige
mogelijkheden overkapping bespreken

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-GWS-Leenden01
Klantverhalen

Echt waar voor je geld met een glazen wandsysteem

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer Arioso

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer Arioso aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Duurzaam metalura01
#ITEM-FILTER-NAMES#

Duurzaam genieten van uw buitenruimte

Leestijd: 2 min.
14 november 2022
Algemeen-campagne-header-tuinkamer-De-Luxe-Metalura
#ITEM-FILTER-NAMES#

Samenkomen in de tuinkamer

Leestijd: 2 min.
20 april 2023
Metalura-tuinkamer-klantverhaal00
#ITEM-FILTER-NAMES#

We genieten voor 200% van onze tuinkamer

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022

Uitgelicht

Tuinkamer Comfort

Tuinkamer-Comfort-Metalura-2 Meer informatie