Comfort-Capelle05

Een blikvanger eerste klas

01 mei 2023
Leestijd: 2 min.

Deze familie uit Capelle aan den IJssel koos voor de tuinkamer Comfort. De Comfort is een blikvanger eerste klas. In het kubistisch design van de Comfort loopt de balk aan de voorzijde verder door, desondanks is er geen sprake van een overstek. De symmetrie in de constructie zorgt voor een esthetisch effect van het ontwerp.

 

“We wilden op ons terras minder hinder van de wind hebben. Als de zon schijnt is het heel lekker warm in de tuinkamer. De Comfort is echt een mooie toevoeging aan ons huis. We kozen voor Metalura vanwege het ontwerp van de tuinkamer en de Christelijke sfeer. Metalura heeft voor ons echt een mooi ontwerp gemaakt, ze dachten in het design ook goed na over de mogelijkheid van een zonnescherm.”

De monteurs hebben netjes gewerkt en het waren fijne medewerkers

Comfort-Capelle03

Het was voor de bewoners echt een voorwaarde dat het zonnescherm aan de binnenkant gemonteerd kon worden en naar binnen kon. “De monteurs hebben netjes gewerkt en het waren fijne medewerkers. We hebben fijne gesprekken met Jonathan gehad tijdens de ontwikkeling van de tuinkamer. Dit heeft tot een uitstekend resultaat geleid.” Het glazen draai-/vouwsysteem creëert een open effect en zorgt voor een mooi uitzicht op de omgeving.

Comfort-Capelle04
Comfort-Capelle01
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings