Sharona-telemarketing

Even voorstellen: Sharona Wilhelm

09 november 2023
Leestijd: 2 min.

Sharona werkt bij Metalura op de afdeling Telemarketing. Ze neemt telefonisch contact op met potentiële klanten die bij Metalura een aanvraag hebben gedaan voor een brochure of meer informatie willen over een product. “We vragen wat hun interesse is en of we een afspraak voor hen kunnen inplannen.”

Steel-ART
Sharona heeft net als haar collega Annemieke in principe een vaste productgroep waarvoor ze werkt. Voor Sharona is dat terrasbeglazing, of eigenlijk de glazen wandsystemen genaamd. Sharona heeft ook volop kennis van alle andere producten van Metalura om daarover vragen te kunnen beantwoorden. Maar de Steel-ART draai-/vouwsystemen zijn toch wel haar favoriete product van Metalura. “Het is een heel mooi product. Alles klopt gewoon.”

Steel-ART is een heel mooi product. Alles klopt gewoon.

Metalura-Sharona-kl

Afwisseling
Sharona geeft aan dat het team van Telemarketing goed op elkaar ingespeeld is en ze het leuk vindt om voor Metalura te werken. “Binnen het bedrijf heb je veel groeimogelijkheden. Er is ook veel afwisseling in de werkzaamheden. Metalura is flexibel en denkt goed met je mee.”

metalura-campagne-juli-augustus-tuinkamer-deluxe-blok-1
metalura-campagne-juli-augustus-tuinkamer-comfort-blok
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings