Metalura-Glazenschuifwand-Weids01

Een weids panorama met de glazen schuifwanden van Metalura

03 januari 2024
Leestijd: 2 min.

Met glazen schuifwanden van Metalura maakt u van uw terrasoverkapping of buitenverblijf een ruimte waar u elke dag plezier van heeft. U sluit de ruimte wind- en waterdicht af, zonder dat u het contact met de buitenwereld verliest. Met het speciale railsysteem van Metalura kunt u een breedte tot wel veertien meter overbruggen. Zo creëert u een weids panorama en een heerlijke plek waar u in elk seizoen kunt verblijven.

Glazen wandsysteem
Om voor elke buitenruimte een oplossing te bieden, heeft Metalura naast glazen schuifwanden ook een glazen draai-/vouwsysteem ontwikkeld. Beide typen zijn in transparantglas en Steel-ART, een steellook uitstraling, beschikbaar. Elk glazen wandsysteem wordt, speciaal voor uw project, op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem, waardoor u gegarandeerd jarenlang onbezorgd kan genieten.

Elk glazen wandsysteem wordt, speciaal voor uw project, op maat gemaakt.

Metalura-Glazenschuifwand-Weids06

Weids panorama
Metalura biedt voor uw glazen schuifwanden verschillende railbreedtes. We hebben een rail ontwikkeld met een drie, vijf of zeven spoor. Door het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel zeven glaspanelen van een meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte. Glazen schuifwanden van Metalura zijn extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas. We bieden u onze schuifwanden in een extra grote maat aan, tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dat betekent ook dat u met dit systeem een breedte tot wel veertien meter kan overbruggen. Daarmee creëert u een weids panorama. De onderrail is voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

 

Tot in detail afgewerkt
Een glazen schuifwand van Metalura werkt vloeiend en zonder problemen, omdat alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Verfijnd en afgewerkt tot in het kleinste detail; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen. Het glas dat we voor onze wandsystemen gebruiken, is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd, voor u een garantie op hoogwaardig glas. De glazen wandsystemen zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren. Metalura gebruikt geen lijm, zodat er geen verkleuring op het glas ontstaat.

Wilt u meer weten over de glazen schuifwanden? Kijk dan hier of maak een afspraak in het Experience Center.

Metalura-Glazenschuifwand-Weids03
Metalura-Glazenschuifwand-Weids04
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings