Glazen schuifwand inclusief montage
Glazen schuifwand inclusief montage Metalura
Glazen schuifwand montage
Glazen schuifwand montage Metalura
Montage glaswand
Montage glaswand Metalura
Montage glazen schuifwand
Montage glazen schuifwand Metalura

Glazen schuifwand monteren

Vraag gratis inspiratieboek aan

Glazen schuifwanden inclusief montage van Metalura

Voordelen

Metalura is dé expert waar u moet zijn als u een glazen schuifwand inclusief montage wilt laten realiseren. Onze vaklieden monteren graag een wand aan uw overkapping en doen dit op uiterst zorgvuldige wijze. Dankzij dergelijke wanden maakt u van uw terrasoverkapping een tuinkamer waar u 365 dagen per jaar kunt genieten. Extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk type overkapping, zowel hout als aluminium.

Afspraak maken

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

Glazen schuifwand inclusief montage

Specificaties en opties

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

glazen schuifwand laten monteren

Glazen schuifwand monteren

Heeft u last van de wind wanneer u onder uw veranda of overkapping zit? Of vallen uw plannen in het water door de regen? Dan kunnen wij uw buitenruimte compleet maken door glazen schuifwanden te plaatsen. Hierdoor wordt uw buitenruimte geschikt voor ieder weertype en kunt u langer genieten van het buitenleven. 

 

Waarom een glaswand laten realiseren een goed idee is

De montage van glazen schuifwanden biedt u vele voordelen. Met deze wanden kunt u namelijk veel langer onder uw veranda of overkapping genieten. Zo sluit u de wanden wanneer het waait en regent en zit u heerlijk beschut, maar kunt u bij mooi weer de panelen open zetten. Hierdoor kunt u dus altijd, wat de weersomstandigheden ook zijn, genieten van uw veranda of overkapping. Daarnaast zorgt het monteren van glazen schuifwanden ook voor energiebesparing. De wanden hebben namelijk een isolerende werking waardoor de warmte langer blijft hangen en u minder snel de kachel aan hoeft te zetten. Als laatste heeft een glazen schuifwand weinig onderhoud nodig. 

glazen schuifwand montage
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand monteren

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand monteren aan de slag gaan.

Glazen schuifwand inclusief montage

Wanneer u bij Metalura een glazen schuifwand aanschaft, wordt deze altijd door ons geleverd inclusief montage. Zo hoeft u de glazen schuifwand niet zelf te plaatsen. Voordat we de glazen schuifwand komen monteren, komen we eerst bij u langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Daarna wordt er tot op de centimeter nauwkeurig een 3D ontwerp gemaakt. Dit geeft een goed beeld van hoe uw terras, overkapping of veranda eruit komt te zien. Vervolgens wordt de glazen schuifwand bij u thuis gemonteerd. Zo wordt het wel heel eenvoudig om uw overkapping te voorzien van glazen schuifwanden! U wilt een glazen schuifwand op maat? Ook geen probleem, want wij leveren uitsluitend maatwerk. 

glazen schuifwand inclusief montage
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Alblasserdam
  • Inspiratie

Het Experience Center

Leestijd: 4 min.
14 maart 2022
Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Metalura-kleuren00
  • Inspiratie

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Privacy Settings