dsc-4573
dsc-1319

Zwembadoverkapping

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een
zwembadoverkapping van Metalura 

 

Binnen het unieke Art Program van Metalura is de zwembadoverkapping een pronkstuk van maatwerk en innovatie. Dit programma stelt ons in staat om uw persoonlijke visie tot leven te brengen, waarbij uw ideeën en wensen de leidraad vormen voor een op maat gemaakte overkapping die uw zwembadervaring transformeert. Deel uw dromen met ons en samen met Metalura geven we vorm aan die visie. Onze creatieve aanpak nodigt uit tot het verkennen van vernieuwende concepten, waarbij we uw verwachtingen niet alleen willen voldoen maar juist willen overtreffen met onze in-house productie en vakkundige montage door ons team van experts.

Afspraak maken

Glazen wandsysteem van Metalura

Uw zwembadoverkapping kan worden uitgerust met diverse glazen wandsystemen van Metalura, van het innovatieve draai-/vouwsysteem tot Steellook schuifdeuren en serre light glas voor optimale isolatie. Elk systeem biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit, perfect voor elk zwembadontwerp.

Het hele jaar door zwemmen

Met de glazen wandsystemen kunt u het hele jaar door genieten van uw zwembad. Ongeacht het seizoen, waardoor u zelfs in de herfst of winter kunt zwemmen in een aangenaam klimaat.

Energie besparen

Een overkapping om uw zwembad van Metalura helpt de warmte binnen te houden, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Hierdoor wordt uw zwembad efficiënter en duurzamer wordt.

Diverse ral kleuren

De Steel-ART profielen van de zwembadoverkappingen van Metalura zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren, waaronder ook wit en brons. Dit biedt u de vrijheid om uw zwembadoverkapping perfect af te stemmen op de architectuur van uw huis en de inrichting van uw tuin.

Ledverlichting

Verleng de zwemuren in uw tuin met sfeervolle ledverlichting onder de zwembad overkapping van Metalura. Zo kunt u ook ‘s avonds wanneer het donker wordt zwemmen.

Tuinkamer serre light

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Zwembadoverkapping of Poolhouse?

Op zoek naar een stijlvolle aanvulling voor naast uw zwembad? Overweeg dan een poolhouse van Metalura. In tegenstelling tot een zwembadoverkapping, die direct over uw zwembad wordt geplaats, biedt een poolhouse een elegante, vrijstaande tuinkamer voor extra comfort en luxe. Met een aluminium constructie, voorzien van een glazen of lamellendak en één van Metalura's diverse glazen wandsystemen, creëert u een veelzijdige ruimte voor ontspanning. Ontdek meer over onze poolhouses en verrijk uw zwembadomgeving met ongeëvenaarde kwaliteit en comfort.

Bekijk onze poolhouses

vrijstaande zwembadoverkapping
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Zwembadoverkapping

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Zwembadoverkapping aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zwembadoverkapping en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat kost een zwembadoverkapping?

Elke zwembadoverkapping wordt op maat gemaakt om perfect aan uw wensen te voldoen. De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke eisen en de afmetingen van uw zwembad. Voor een nauwkeurige prijsindicatie van uw zwembadoverkapping nodigen wij u uit om ons offerteformulier in te vullen of direct contact op te nemen met een van onze projectadviseurs.

Wat is het verschil tussen een zwembadoverkapping en een Poolhouse?

Een zwembadoverkapping is een constructie die over het zwembad wordt geplaatst om het hele jaar door gebruik en bescherming te bieden. Een poolhouse is een vrijstaande tuinkamer bij het zwembad, bedoeld voor ontspanning en entertainment.

Wordt mijn zwembadoverkapping door metalura gemonteerd?

De zwembadoverkapping van Metalura wordt geïnstalleerd door onze eigen ervaren monteurs. Op de met u overeengekomen montage datum komen wij de zwembadoverkapping plaatsen. Vervolgens zorgen we voor een professionele reiniging, zodat de zwembadoverkapping schoon aan u wordt opgeleverd.

Hoe lang heb ik garantie op mijn zwembadoverkapping?

De zwembadoverkappingen van Metalura worden volledig op maat gemaakt. U ontvangt 10 jaar garantie op de constructie en op spontane ruitbreuk, 5 jaar garantie op de coating, en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen. Voor uitgebreide informatie over onze garantievoorwaarden kunt u de garantiebepalingen raadplegen.

Hoe onderhoud ik mijn zwembadoverkapping?

Een zwembadoverkapping van Metalura vereist weinig onderhoud en is ontworpen voor duurzaamheid. Voor het reinigen van de glaspanelen kunt u een zachte, niet-krassende borstel en een geschikt wasmiddel gebruiken. Daarnaast biedt Metalura de mogelijkheid voor een serviceabonnement; een servicespecialist komt dan op afspraak langs om uw zwembadoverkapping grondig na te kijken. Deze optie wordt vaak gekozen door klanten die maximale zorg en levensduur voor hun investering wensen.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

balkon-campage-mei2022-metalura
 • Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Duurzaam metalura01
 • Tuinkamers
 • Balkonbeglazing
 • Glazen wandsystemen

Duurzaam genieten van uw buitenruimte

Leestijd: 2 min.
14 november 2022
Metalura-deLangeAkker02
 • Balkonbeglazing

De Lange Akker

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022