Vast windscherm
Vast windscherm Metalura
Vast windscherm terras
Vast windscherm terras Metalura
Windscherm vast
Windscherm vast Metalura

Vaste windschermen

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een vaste windscherm van Metalura

 

Voordelen

Uw terras afsluiten met vaste windschermen, om beschut te zitten tegen de wind? Een uitstekend idee! Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Metalura, specialist in buitenleven. Onze vaste windschermen zijn ideaal voor grote buitenruimtes en aangelegde terrassen. Dankzij deze oplossingen geniet u van optimaal comfort én van elegant design op maat. Functioneel, veilig én ook stijlvol, want dankzij het minimalistische design blijft de visuele impact van het systeem beperkt.

Afspraak maken

Ontwerp

Het ontwerp van glazen windschermen bestaat uit een minimalistisch design en chique profielen. Het resultaat is optimaal comfort met een aansprekende en elegante uitstraling.

Staanders - De aluminium vierkante staanders hebben een diameter van 9 cm en voetplaat van 14 cm. 

Afstand - De te overbruggen afstand tussen de staanders is 1,50 meter glas.

Naadloos

Tussen het glas en de staanders zitten geen naden, omdat het glas in de staanders schuift. Daardoor zijn er geen bevestigingspunten zichtbaar, wat een rustig aanzicht creëert.

Gehard veiligheidsglas

Het glazen windscherm bestaat uit oersterk gehard veiligheidsglas in 8 mm of 10 mm, dat stormbestendig is tot windkracht 12 en geen boven- of onderlijst heeft. Daardoor heeft u altijd vrij uitzicht. Voor meer privacy zijn de glazen windschermen ook beschikbaar in volledig privacy glas. 

Ruime keuze RAL-kleuren

De staanders van de windschermen zijn in alle RAL-kleuren beschikbaar. Zo heeft u altijd een kleur die past bij uw smaak en wensen.

5 Jaar garantie & service

De glazen windschermen van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie, spontane ruitbreuk en coating heeft u 5 jaar garantie en op eventuele bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw glazen windschermen na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

De glazen windschermen van Metalura worden door onze ervaren montagemeesters binnen één dag voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering worden de glazen windschermen professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw glazen windscherm goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen windscherm

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen windscherm met Vaste windschermen aan de slag gaan.

Bezoek ons Experience Center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons Experience Center.

Maak een afspraak

windschermen vast
verkoopadviseur-glazen-windschermen-marco

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Oranje 6
 • Inspiratie

Wonen als een koning

Leestijd: 2 min.
21 april 2022
Metalura-kleuren00
 • Inspiratie

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Tuinkamer-Libero-kleurenpalet-metalura
 • Tuinkamers
 • Inspiratie

De Libéro; een smaakvol en luxe buitenhuisje

Leestijd: 2 min.
15 maart 2022
Privacy Settings