lamellen overkapping
tuinkamer met lamellen
overkapping met lamellendak
aluminium overkapping met lamellendak

Daarom kiest u voor een Lamellendak overkapping van Metalura

Met een lamellendak geniet u van iedere zonnestraal, ontspannen en beschut in uw tuin. Bij Metalura bieden we twee verschillende typen overkappingen met lamellendak aan van het merk Corradi. Kies voor het verfijnde ontwerp van de Moveo, met zijn gemotoriseerde lamellen die een optimaal klimaat bieden voor elke gelegenheid. Of ga voor de superieure klasse van de Moveo Supreme, waarbij de tot 135° draaibare lamellen en robuuste, multifunctionele zuilen samenkomen in een meesterlijk ontwerp.

Beide varianten lamellendaken van het merk Corradi beloven een harmonieuze fusie van binnen en buiten, waarbij comfort en elegantie hand in hand gaan. Met de geavanceerde technologie van onze lamellendak overkapping kunt u altijd genieten van een sfeervolle en comfortabele buitenkamer.

Afspraak maken

Lamellendak

Reguleer licht en lucht met verstelbare aluminium lamellen en geniet het hele jaar door van uw tuinkamer, beschermd tegen zon, regen en sneeuw. Met de binnengeplaatste bediening combineert de Moveo duurzaamheid met elegant design.

Vrijstaand of aan huis

Het lamellendak, dat zich onderscheidt door zijn lichte, compacte en functionele ontwerp, biedt een naadloze integratie met uw leefruimte. Het biedt de flexibiliteit om zowel als vrijstaande structuur of als aanbouw aan uw woning te worden geplaatst

Ledverlichting

In de overkapping met lamellendak kan de ledverlichting geïntegreerd worden in de lamellen. Daardoor kunnen we uw overkapping smaakvol en elegant verlichten. De dimbare verlichting kunt u zo stellen dat u op elk moment over de juiste hoeveelheid licht beschikt.

Glazen wandsysteem

Uw Lamellendak overkapping kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitvoeren, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light glas.

Innoverende waterafvoer

Als de lamellen gesloten zijn, beschermt de bovenste afdekking tegen zon en regen. De regen wordt in de omtrekgoot opgevangen en naar de staanders geleid. Bij hevige regenval vermijdt een specifiek kantelsysteem, beschikbaar als optie, dat het water in de tuinkamer stuitert.

Lamellendak Collectie

Kies uw overkapping met lamellendak

Kies uit een van onze Lamellendaken hierboven
Tuinkamer-Optimum-tuinkamercollectie-Moveo-Metalura-3

Tuinkamer Moveo

Minimalistische architectuur en geavanceerd design.

Bekijk deze tuinkamer
Tuinkamer-Optimum-tuinkamercollectie-Moveo-Supreme-Metalura-3

Tuinkamer Moveo Supreme

Waar buiten en binnen samenkomen.

Bekijk deze tuinkamer
tuinkamer-optimum-collectie-moveo-move-metalura

Moveo Move

Geavanceerd design en minimalistische architectuur.

Bekijk deze tuinkamer
bg_beige

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

lamellen overkapping op maat

 

Veel mogelijkheden met een
lamellendak op maat

Bij Metalura bieden we lamellendak overkappingen op maat aan die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Creëer een multifunctionele buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Dankzij de verstelbare lamellen kunt u de hoeveelheid zonlicht, ventilatie en bescherming aanpassen aan uw voorkeuren. U kunt uw lamellendak overkapping aan huis of vrijstaand laten plaatsen. Daarnaast kunt u extra functies toevoegen zoals geïntegreerde LED-verlichting voor sfeervolle avonden of uw veranda uitbreiden tot een tuinkamer met lamellendak met onze glazen wandsystemen. Met een lamellendak terrasoverkapping van Metalura bent u verzekerd van een unieke en veelzijdige buitenruimte die aan al uw wensen voldoet. 

Offerte aanvragen

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

De_Luxe-NL01
algemeen

Alles is gewoon goed

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

bg_beige

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over een overkapping met lamellendak en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een lamellendak overkapping van Metalura?

Een overkapping met lamellendak van Metalura kenmerkt zich door een robuuste aluminium constructie, voorzien van een kantelbaar lamellendak dat een ideale lichtinval en bescherming biedt. Deze veelzijdige overkapping is beschikbaar in een overkapping aan huis en een vrijstaande overkapping variant.

Metalura biedt u twee verschillende lamellendak modellen: Overkapping Moveo en Overkapping Moveo Supreme. In het Experience Center in Alblasserdam staan alle lamellendaken op ware grootte opgesteld.

Wat kost een lamellendak overkapping?

Om een lamellendak overkapping volledig naar wens te realiseren, wordt elke lamellendak overkapping op maat geproduceerd. Hierdoor werkt Metalura niet met een vaste lamellendak prijs en zijn de lamellendak kosten voor elke situatie anders. Om een duidelijke prijsindicatie te ontvangen vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of een afspraak in te plannen met onze overkapping projectadviseur.

In welke kleuren zijn de lamellendak overkappingen beschikbaar?

Bij bijna alle lamellendak modellen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium van de overkapping afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Wordt mijn overkapping met lamellendak door Metalura gemonteerd?

Uw overkapping met lamellendak wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de lamellen overkapping professioneel gereinigd.

Hoelang heb ik garantie op een lamellendak overkapping van Metalura?

De lamellendak overkapping van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw overkapping met lamellendak bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw overkapping met lamellendak er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw lamellendak op maat tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Heb ik een vergunning nodig om een lamellendak te plaatsen?

Voor een lamellendak heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Hoe onderhoud ik mijn overkapping met lamellendak?

Een overkapping met lamellendakvan Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De aluminium profielen, de glaspanelen en het glazen wandsysteem kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw overkapping met lamellendak en glazen wandsysteem na te kijken.

Metalura legt uit

Instructievideo's

Bij Metalura streven we ernaar om uw buitenbeleving naar een hoger niveau te tillen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten, hebben we een uitgebreide verzameling instructievideo's samengesteld. Onze instructievideo's zijn bedoeld om u stap voor stap te begeleiden bij het gebruik van onze duurzame producten, zoals onze glazen draai-/vouwsystemen (zo ook Steel-ART draai-/vouwsystemen), tuinkamers en balkonbeglazing.

instuctievideo-panelen-sluiten-metalura

Instructievideo

Hoe sluit u een paneel?

instuctievideo-storm-metalura

Instructievideo

Wat te doen met storm?

instuctievideo-ventilatiebeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u de ventilatiebeugel?

instuctievideo-glasstrip

Instructievideo

Hoe plaatst u een glasstrip?

instuctievideo-vastzetbeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u een vastzetbeugel?

Bekijk alle instructievideo's

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Lamellendak

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Lamellendak aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Harderwijkbalkonbeglazing02
 • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022
Metalura-Balkonbeglazing-vve-1
 • Balkonbeglazing
 • Inspiratie

Balkonbeglazing en VvE

Leestijd: 5 min.
09 september 2021
Balkonbeglazing-klantverhaal02
 • Balkonbeglazing

'Nu kunnen we de gehele dag buiten zitten'

Leestijd: 2 min.
01 maart 2023
Privacy Settings