glazen schuifwand tuinkamer
glazen schuifwand tuinkamer Metalura
Glazen tuinkamer
Glazen tuinkamer Metalura
tuinkamer met glas schuifwandsysteem
tuinkamer met glas schuifwandsysteem Metalura
tuinkamer met glazen schuifwanden
tuinkamer met glazen schuifwanden Metalura

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een tuinkamer met glazen schuifwanden

Voordelen

Een tuinkamer met glazen schuifwanden is een prachtige blikvanger voor uw tuin. Deze buitenruimte ziet er stijlvol uit, bovendien kunt u er het hele jaar door heerlijk vertoeven. Met een tuinkamer met glazen schuifwanden van Metalura kiest u voor de hoogste kwaliteit en de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk type overkapping, zowel hout als aluminium.

Onze glazen schuifwanden zijn onder andere te verwerken in de Tuinkamer De Luxe, Excellent en Arioso. Of bekijk de toepassing van een tuinkamer tussen twee muren.

Afspraak maken

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw tuinkamer bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De tuinkamer wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Keuze transparant of Steellook glas

Bij Metalura kunt u zelf de wandindeling van uw tuinkamer bepalen. U heeft keuze uit verschillende glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in de unieke Steellook variant (Steel-ART). Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Alle RAL-kleuren

Bij bijna alle tuinkamermodellen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De tuinkamers van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Een tuinkamer van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zo heeft heeft u de mogelijkheid voor een tuinkamer aan huis of een vrijstaande tuinkamer. Onze monteurs zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een aluminium tuinkamer van Metalura worden geproduceerd van zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de tuinkamers extra stevig zijn en een lange levensduur genieten.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

glazen tuinkamers

Voordelen van een tuinkamer glaswand

Met een tuinkamer met glazen schuifwanden heeft u nooit meer last van het onvoorspelbare weer in Nederland. Of het nu regent en waait of dat de zon schijnt, van een tuinkamer heeft u altijd plezier. Dankzij de glazen wanden bent u namelijk beschut tegen de verschillende weersomstandigheden. Mooi weer? Door middel van het schuifsysteem schuift u de glazen schuifpui eenvoudig open en creëert u een open ruimte. Dankzij het heldere glas behoudt u een ongehinderde doorkijk naar uw tuin en blijft de tuinkamer erg licht waardoor er een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat. Met een tuinkamer met glazen schuifwanden creëert u daarnaast ook extra leefruimte.

Tuinkamer met glazen schuifwand op maat

Bij ons bent u aan het goede adres als u uw tuinkamer met glazen schuifwanden op maat wil laten maken. U kunt uw glazen wand tuinkamer namelijk helemaal zelf samenstellen bij Metalura. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glazen schuifwand van 4 meter en is iedere RAL-kleur mogelijk, voor zowel de glasschuifwand als het deurbeslag. Om tocht tegen te gaan, bieden wij ook glasstrips aan. Heeft u al een overkapping of veranda en wilt u deze graag uitbreiden? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen de tuinkamer met glazen schuifwanden plaatsen bij u op locatie.

tuinkamer met glazen schuifwand op maat
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer met glazen schuifwanden

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer met glazen schuifwanden aan de slag gaan.

Tuinkamer met glazen schuifwand bij Metalura

Ook langer van uw tuin genieten zonder een opgesloten gevoel te hebben? Ga dan voor een glazen pui in uw tuinkamer van Metalura. Metalura ontwikkelt haar tuinkamers en glazen schuifwanden zelf en levert uitsluitend maatwerk. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. De tuinkamer met glazen schuifwanden worden inclusief montage geleverd.

tuinkamer met glazen schuifwanden
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof1
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing bij De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Balkonbeglazing-mei05
  • Balkonbeglazing

Daarom kiest u in mei voor balkonbeglazing

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023
Metalura-Tuinkamer-dakterras01
  • Balkonbeglazing

Drie nieuwe tuinkamers op het dakterras in Kampen

Leestijd: 2 min.
02 mei 2022
Privacy Settings