Glazen schuifwand steellook
Glazen schuifwand steellook Metalura
Steellook glaswand
Steellook glaswand Metalura
Steellook glazen schuifwand
Steellook glazen schuifwand Metalura

Steellook schuifdeuren

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

VOORDELEN

Daarom kiest u voor steellook schuifdeuren van Metalura

Overweegt u een steellook schuifdeuren aan te schaffen? Steellook schuifdeuren van Metalura hebben de hoogste kwaliteit en de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Steellook schuifdeuren zijn een van de twee typen Steel-ART wandsystemen van Metalura. U creëert een comfortabele ruimte met een strak en modern uiterlijk van staal. U kunt de ruimte afsluiten als de weersomstandigheden zich er even niet voor lenen om buiten te zijn, maar u toch wilt genieten van het buitenleven. Hiermee maximaliseert u uw buitenruimte en ontstaat een smaakvol design.

Afspraak maken

Uniek geconstrueerd

Een steellook schuifdeur van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en door- en door geboord. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Roedeverdeling naar keuze

De steellook schuifdeur van Metalura biedt onbeperkte vrijheid. Bepaal zelf de roedeverdeling op de glazen panelen en creëer zo uw eigen unieke design. Een productadviseur kijkt graag met u mee voor de perfecte balans en oplossing in uw situatie.

Altijd 100% maatwerk

Voordat uw steellook schuifdeur op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon, overkapping of tuinkamer eruit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meenemers standaard

Steellook schuifdeuren zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel openen en sluiten.

Speciale onderrail

De onderrail van een steellook schuifdeur is voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt. Zo kunt u altijd genieten met steellook schuifdeuren voor buiten.

Glazen Wandsystemen

Steellook schuifdeuren buiten

steel-art-schuifwand-constructie-metalura-04

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

steel-art-schuifwand-eenvoudige-bediening-metalura-01

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-duurzaam-02

Geen kans op lekken

Er bevindt zich rubber tussen de profielen op het glas waardoor een solide geheel ontstaat dat niet lekt en niet los kan gaan.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-open-effect-metalura-02

“The feeling of real steel”

De hoogte van de roedes is 4 cm, solide aluminium, speciaal gecoat zodat het eruitziet en aanvoelt als echt staal.

Steellook schuifdeuren

Wat is een steellook schuifdeur?

Een schuifdeur met steellook onderscheidt zich door zijn stoere stalen uitstraling. Deze karakteristieke look wordt gecreëerd door het frame van de glaswand te vervaardigen uit hoogwaardig aluminium en vervolgens af te werken met een speciale coating die de uitstraling van echt staal nabootst. Het belangrijkste verschil tussen een schuifdeur met steellook en een schuifdeur van echt staal is het gewicht; steellook is aanzienlijk lichter. Dit resulteert in een moeiteloze bediening, waardoor het glazen wandsysteem snel en gemakkelijk geopend kan worden. Kortom, bij Metalura combineren we het eigentijdse uiterlijk van staal met het gebruiksgemak van glas.

Neem contact op

Steellook trend

De trend van steellook heeft de wereld van schuifdeuren stevig in zijn greep. Wat steellook zo populair maakt, is de perfecte combinatie van gestroomlijnde esthetiek, minimalistisch ontwerp en duurzame materialen. Een glazen schuifdeur met steellook creëert een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimtes, zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit. Hiermee geeft u uw overkapping en tuin een eigentijdse, strakke en elegante uitstraling. De aantrekkingskracht van steellook beperkt zich niet tot slechts één type veranda; het past prachtig bij zowel houten als aluminium veranda's, en zorgt altijd voor een sfeervolle ambiance.

Bekijk onze Steel-ART

Steellook schuifdeuren buiten
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Steellook schuifdeuren

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Steellook schuifdeuren aan de slag gaan.

Kies voor steellook schuifdeuren op maat

Bij Metalura staat maatwerk altijd centraal. Hoewel de omkadering van de steel-ART glaswand voor uw veranda vaststaat, heeft u volledige vrijheid in het bepalen van de indeling van de panelen. Zo weet u zeker dat de schuifdeuren perfect aansluiten en u de ruimte dus volledig kunt dichtdoen. Hierdoor kunt u met een op maat gemaakte steellook schuifdeur onder uw overkapping zelfs tot in de late avonduren ongehinderd genieten van uw tuin!

steellook-schuifdeur-metalura-03.750x450x1
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over steellook schuifdeuren van Metalura en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een steellook schuifdeur van Metalura?

Een steellook schuifdeur van Metalura kenmerkt zich door de combinatie van een stalen uitstraling met het comfort van glas. Hiermee vervaagt u de grens tussen binnen en buiten zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. De steellook schuifdeuren worden op maat voor u gemaakt waardoor ze zowel in een nieuwe als bestaande overkapping te plaatsen zijn. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing is een meerwaarde voor uw woning.

Wat zijn de voordelen van steellook schuifdeuren?

Een steellook schuifdeur van Metalura onderscheidt zich door een unieke en moderne uitstraling. Een speciale poedercoating zorgt voor het steellook effect. Steellook schuifdeuren zijn uitermate geschikt als in uw overkapping of buitenverblijf een constructie met het glazen draai-/vouwsysteem niet mogelijk is. De glaswand bestaat uit 8 mm veiligheidsglas met structuur gecoat aluminium. Bij een steellook schuifdeur is de roedeverdeling vastgelegd. De schuifwand is in drie kleuren beschikbaar.

Hoeveel kost een steellook schuifdeur van Metalura?

Om een steellook schuifdeur volledig naar wens te realiseren, worden alle schuifdeuren op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Hoe onderhoud ik mijn steellook schuifdeur van Metalura?

Een steellook schuifdeur van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om de schuifdeuren na te kijken.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw terras, tuinkamer of buitenverblijf eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb ik een vergunning nodig om steellook schuifdeuren te plaatsen?

Voor een steellook schuifdeur heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik de steellook schuifdeur zelf monteren?

Montage van uw steellook schuifdeur vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura. Zij zullen het glazen wandsysteem op afgesproken datum, vakkundig en snel bij u plaatsen.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof30
  • Balkonbeglazing

Binnenkijken in de Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Balkonbeglazing-mei05
  • Balkonbeglazing

Daarom kiest u in mei voor balkonbeglazing

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023
Metalura-Balkonbeglazing-vve-1
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Balkonbeglazing en VvE

Leestijd: 5 min.
09 september 2021
Privacy Settings