Pergola overkapping
Pergola overkapping Metalura
Pergola tegen huis
Pergola tegen huis Metalura
Pergola antraciet
Pergola antraciet Metalura
Aluminium pergola
Aluminium pergola Metalura

Daarom kiest u voor een pergola van Metalura

Voordelen

Met een aluminium pergola creëert u een lichte ruimte aan uw woning, waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Geniet van aangename, lange zomeravonden op uw terras of drink in de eerste ochtendzon beschut uit de wind uw kopje koffie en kom helemaal tot rust.

Een Metalura pergola is een comfortabele aluminium constructie die u op elk moment met glazen wandsystemen kunt uitbreiden naar een luxe tuinkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een terrasoverkapping van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Uitbreiden naar een tuinkamer met de glazen wandsystemen van Metalura

Uw terrasoverkapping kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u de terrasoverkapping vrijwel wind- en waterdicht.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw terrasoverkapping bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw terrasoverkapping er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

10 Jaar garantie & service

De terrasoverkappingen van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw terrasoverkapping na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Terrasoverkappingen van Metalura worden door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de terrasoverkapping professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw terrasoverkapping goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Beste kwaliteit aluminium op de markt

Een terrasoverkapping van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de terrasoverkapping extra stevig is en een lange levensduur geniet.

Metalura Tuinkamercollectie

Gebouwd op een rijke historie

Een tuinkamer van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige tuinkamer collectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Klantverhaal-metalura-zierikzee
Klantverhalen

'Kwaliteit en maatwerk'

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over een pergola en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een pergola van Metalura?

De pergola van Metalura is een overkapping van aluminium en glas die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een aluminium pergola is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven.

Welke opties heeft een pergola van Metalura?

Kiest u voor een pergola van Metalura, dan is deze uit te breiden met diverse opties, zoals:

  • Seaside coating voor extra bescherming (uitermate geschikt bij plaatsing nabij de zee).
  • Ingebouwde LED-spots met een dimmer.
  • Infrarood terrasverwarming voor meer comfort in de koudere maanden.
  • Onder- of bovendak zonwering.
  • Extra stevig funderingspakket.
  • Keuze uit diverse glazen wandsystemen in transparant/mat glas en steellook glas.

Wat kost een pergola?

Een aluminium pergola van Metalura maken we volledig op maat, afgestemd op uw wensen. Voor een duidelijke prijsindicatie van uw gewenste pergola vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of een afspraak te maken met onze projectadviseur. Wij zullen u dan voorzien van prijsindicatie op maat.

Kan ik een pergola van Metalura uitbreiden?

Een pergola is gemakkelijk uit te breiden tot een tuinkamer met een van de glazen wandsystemen van Metalura. U heeft keuze uit een glazen draai-/vouwsysteemglazen schuifwanden, steel-art draai-/vouwsysteem of steel-art schuifwand. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u de overkapping vrijwel wind- en waterdicht.

Wordt een pergola door Metalura gemonteerd?

Een pergola van Metalura wordt gemonteerd door onze eigen ervaren montagemeesters. We komen de pergola op de met u afgesproken montagedatum plaatsen. Daarna zorgen we voor een professionele reiniging en wordt de pergola schoon bij u opgeleverd.

Hoelang heb ik garantie op een pergola van Metalura?

Uw aluminium pergola wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Bekijk onze garantievoorwaarden.

Hoe onderhoud ik mijn pergola?

Een pergola van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen hebben gekozen van Metalura.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw aluminium pergola in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw pergola er bij u uit komt te zien, zodat vanuit onze eigen fabriek de pergola tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd kan worden.

Heb ik een vergunning nodig om een pergola te plaatsen?

Voor een pergola heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

bg_green
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Pergola

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Pergola aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Alblasserdam
  • Inspiratie

Het Experience Center

Leestijd: 4 min.
14 maart 2022
Tuintrends-april-1
  • Inspiratie

Tuintrends

Leestijd: 2 min.
04 april 2022
Oud-Beijerland-Metalura2
  • Glazen wandsystemen
  • Inspiratie

Genieten van een heerlijk buitengevoel

Leestijd: 4 min.
10 maart 2022
Privacy Settings