Metalura-Klantverhaal-Arioso05

Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht

13 maart 2023
Leestijd: 2 min.

Meneer en mevrouw van Kaathoven waren op zoek naar een product dat mooi en passend bij hun huis, de tuin en de overkapping aansloot. “We hebben ons vier jaar gelden ook al georiënteerd, maar toen was het moment nog niet daar. Toen de verbouwing en de tuin klaar waren kozen we voor Metalura.” Ze kozen voor Tuinkamer Arioso.

 

Tijdens zijn oriëntatie kwam meneer van Kaathoven via internet bij Metalura uit. “We kregen een professionele indruk van het systeem en de mogelijkheid tot maatwerk. We vonden vooral het sluit-/vouwsysteem erg mooi. We vonden het in het Experience Center erg prettig dat we de producten in het echt konden zien en voelen. We werden vriendelijk, deskundig en goed geholpen.”

De uitstraling van Metalura vinden we mooi en exclusief. “Mij viel ook de bestickering van de bus echt op, die is onderscheidend door de gekozen fotoprints.”

Ze waren erg kundig, professioneel en vriendelijk in de omgang.

Metalura-Klantverhaal-Arioso04

Meneer van Kaathoven heeft tijdens zijn orientatieproces ook bij andere bedrijven gekeken wat er mogelijk was en het verschil in prijs vergeleken. Standaard design en maten én een schuin dak spraken meneer van Kaathoven echter niet aan. Eventuele maatwerkaanpassingen waren een gedoe. Ook vond hij dat andere merken een goedkopere uitstraling hadden en dikke rails op de vloer vond hij niet mooi en minder praktisch. “We zijn blij dat we voor dit systeem en voor Metalura hebben gekozen. Je betaalt er ‘niet weinig’ voor, maar je merkt aan alles dat er kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht is. Van het eerste contact tot en met alle medewerkers nadien.”

 

Het enige nadeel bij het gebruik van de tuinkamer is dat ze in de winter maar kort van de zon kunnen genieten. De zon verdwijnt al snel achter de nok van de garage en dan is het toch wel fris in de tuinkamer.  “We hebben de zonnestand in deze periode van het jaar helaas wat onderschat, maar daar kan niemand iets aan veranderen.” 

 

Metalura-Klantverhaal-Arioso02
Metalura-Klantverhaal-Arioso06

Meneer van Kaathoven ervaarde vooral het contact met medewerkers van Metalura als erg prettig, met name omdat ze ook meedachten in de planning. “Ze waren erg kundig, professioneel en vriendelijk in de omgang. We hebben vooral contact gehad met Didier Raman. Hij gaf ons een vertrouwd gevoel.”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings