Klantverhaal-metalura-zierikzee

'Kwaliteit en maatwerk'

01 maart 2023
Leestijd: 2 min.

Via een bekende kwam de familie Beeckman in aanraking met Metalura. Ze kozen voor balkonbeglazing vanwege de onderscheidende kwaliteit en de goede service die ze bij Metalura kregen. “De projectadviseurs en de monteurs waren ter zake kundig. We raden Metalura dan ook aan, met name door de goede service die je ontvangt. We vinden de uitstraling mooi. Metalura is betrouwbaar, levert kwaliteit en maatwerk.”

Het ruime terras is heel sfeervol ingericht en kijkt vrij uit op de omgeving. Met de glazen wanden open, is er vrij toegang naar het terras. De binnenruimte is extra gezellig aangekleed met een warm vloerkleed en sfeervolle meubelen, planten en accessoires. “We gebruiken onze buitenruimte nu het hele jaar. We kunnen op het terras heerlijk uit de wind zitten. Ons favoriete moment is toch wel om er ‘s morgen te ontbijten of om er onze koffie te drinken. Het grote voordeel is dat we nu windvrij buiten kunnen zitten.”

 

We gebruiken onze buitenruimte nu het hele jaar

balkonbeglazing-zierikzee-metalura-slider-3

Ook heeft de familie Beeckman er nu een extra leefruimte bij, waar ze op elk moment gebruik van kunnen maken. Ze zijn erg tevreden en bij met hun balkonbeglazing.

balkonbeglazing-zierikzee-metalura-slider-1
balkonbeglazing-zierikzee-metalura-slider-2
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook