Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

13 mei 2021
Leestijd: 2 min.

Meneer en mevrouw Borsje zijn ambassadeur van Metalura en wonen in Capelle aan den IJssel. Ze vertellen over hun ervaringen met Metalura en hoe ze op het idee kwamen voor balkonbeglazing.

Meneer Borsje: “We waren ooit bij een bevriend stel in Krimpen aan de Lek. Zij hadden een appartement met een balkon voorzien van beglazing gekocht. Dat hebben wij goed onthouden en toen wij dit appartement een paar jaar later betrokken hebben we hen gevraagd waar ze de beglazing had gekocht. Ze verwezen ons naar Metalura. Ze waren zeer tevreden. Onze ervaringen waren heel erg goed. De manier waarop we behandeld werden, waarop Metalura te werk ging, waarop we voorlichting kregen, perfect.”

“We maken er echt heel veel gebruik van. Zodra de zon schijnt is het gewoon echt heerlijk om daar te zitten en gaat de schuifpui open."

Mevrouw Borsje ervaart het balkon als een verlengstuk van de woonkamer. “We maken er echt heel veel gebruik van. Zodra de zon schijnt is het gewoon echt heerlijk om daar te zitten en gaat de schuifpui open. We kijken uit op een sportveldje, waar mensen buiten zijn en kinderen spelen. Ook is er net een school geopend en horen we soms de kinderen. Een buurvrouw op een hogere verdieping moppert soms over herrie en geschreeuw, maar daar hebben wij helemaal geen last van. Ik vind het wel gezellig. We wonen midden in het centrum en zeg dan dat ze ook voor beglazing moet kiezen, dat filtert het geluid.”

img-2480
img-2475
dsc-2451-hdr-1
dsc-2472-hdr-1

Meneer en mevrouw Borsje hebben ook al flink wat storm meegemaakt: “Ik zat in mijn stoel naar de ramen te kijken die door de wind helemaal gebogen stonden, maar er gebeurt echt niets. Het is onvoorstelbaar dat het zo goed is.” Meneer Borsje vult aan: “Ze laten er echt een heel pakket aan lastige berekeningen op los. Ik vertrouw er echt op dat het goed is. Ook heb ik gezien dat er voor de vergunningsaanvraag ook een hoop rekenwerk is aangeleverd.” Na het plaatsen verkleurden een aantal tochtstrippen. “Toen hebben we Metalura gevraagd wat we daaraan konden doen, en kregen we nieuwe. Prima oplossing. Het bleek een fabrieksfout te gaan. Metalura is een bedrijf dat netjes communiceert, goed werkt, service biedt en afspraken nakomt. Ik ben er zeer tevreden mee.”

Mevrouw en meneer Borsje hebben als ambassadeurs van Metalura in hun appartement ‘open huis’ gehouden. “Wij waren de eerste met beglazing in dit gebouw. Er kwamen wel dertig mensen kijken en de hapjes werden geserveerd door Metalura, zij betaalden de kosten. Dat was echt een fantastische middag. Het was ook heel leuk om met iedereen in het complex kennis te kunnen maken. Mensen waren ook vol lof over de beglazing, met als gevolg dat anderen ook voor beglazing kozen, zoals onze onder buurman.”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings