Algemeen-campagne-header-tuinkamer-De-Luxe-Metalura

Samenkomen in de tuinkamer

20 april 2023
Leestijd: 2 min.

Verleng uw buitenlevengevoel met een tuinkamer. Een tuinkamer van Metalura is de plek waar u samenkomt, om te eten, te borrelen, te sporten, te schilderen of te lezen. U bent buiten en toch ook binnen. Aangenaam beschut tegen de felle zon of juist tegen vallende regendruppels.

Tuinkamer met een glazenwandsysteem
Met het Nederlandse weer weet u het maar nooit. Waait het? Dan houdt u de glazen wanden van de tuinkamer dicht, is het aangenaam van temperatuur of wilt u even goed ventileren, dan kunnen de glazen wanden een stukje of gewoon helemaal open.

In een tuinkamer vervaagt de grens tussen binnen en buiten

Metalura-campagne-november-smaakvol-ontwerp-tuinkamer-deluxe

Een verlengstuk van de woning
Geniet van lange dagen en heerlijke avonden in de tuin. Een tuinkamer is echt een verlengstuk van de woning. Een tuinkamer is een smaakvolle overkapping met een glazen wandsysteem. In de tuinkamer behoudt u het uitzicht op de omgeving en zit u heerlijk beschut achter het glas als het buiten fris is, maar u niet naar binnen wilt.

De ideale ruimte
Overdag is de tuinkamer een heerlijke plek om te ontspannen. Het is een ideale ruimte om spelletjes te spelen met de (klein)kinderen of om er rustig te werken. Samen geniet je van een lunch of een ontbijtje aan de eettafel. Doe je graag aan yoga? Een tuinkamer is dankzij de lichtinval ook heel geschikt om te sporten of juist om andere hobby's uit te oefenen zoals tekenen of schilderen. Als het warm is schuif je de panelen een stuje open en als het fris is, houd je ze lekker dicht. Houd u van licht en zonlicht, dan is een tuinkamer echt onmisbaar.

Tuinkamer 
Een tuinkamer van Metalura is gebaseerd op een aluminium constructie. Ook een bestaande overkapping kunt u gemakkelijk uitbouwen naar een tuinkamer. Ondanks dat een tuinkamer niet volledig geïsoleerd is, zoals bij een serre, is een tuinkamer met een vuurtafel of een heater ook in de nazomer en herfst een comfortabele plek. Zodra de zon op de tuinkamer staat, is het er al snel behaaglijk en comfortabel.

Tuinkamer_met_steelart_DSC_7888
Tuinkamer_met_steelart_DSC_4311-1

Breed aanbod
In het assortiment van Metalura vindt u verschillende modellen tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen wandsystemen waarmee u het hele jaar beschut en uit de wind zit.

Met een tuinkamer van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht, waarvan u 365 dagen plezier hebt, want met Metalura vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings