algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798

Een terrasoverkapping als verlengstuk van de woning

20 april 2023
Leestijd: 2 min.

Een terrasoverkapping is een heerlijk plek waar u buiten van de eerste én de laatste zonnestralen kan genieten. U kunt er in de zomer lekker ontbijten en van een lange avond genieten tijdens een borrel of een barbecue. In de wintermaanden kunt u er uw planten laten overwinteren en uw buitenmeubels staan er veilig beschermd.

Van terrasoverkapping naar tuinkamer
Een terrasoverkapping echt een verlengstuk van het huis. Het is een tweede woonkamer, een comfortabele ruimte die het hele jaar door bruikbaar is. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om de terrasoverkapping op een later moment uit te bouwen naar een tuinkamer, door voor zijwanden te kiezen en een glazen wandsysteem.

Een terrasoverkapping is echt een verlengstuk van het huis

algemeen-header-terrasoverkapping-metalura.798

Uniek ontwerp
Het ontwerp van een terrasoverkapping wordt steeds belangrijker, bij Metalura besteden we daar volop aandacht aan. Een terrasoverkapping aan huis heeft een unieke esthetische aantrekkingskracht. Elke model is uniek en wordt op maat geproduceerd, volledig naar de wensen van de klant. Van klassiek en stijlvol, kubistisch, tot minimalitisch en modern. Voor elke stijl biedt Metalura een oplossing.

Lekker veel licht in een terrasoverkapping
Dankzij het grote dakoppervlak heeft u in een terrasoverkapping veel licht. De stevige aluminium constructie zorgt voor een solide basis voor het glazen dak. De aluminium constructie geeft zowel charme aan een klassieke als moderne ruimte. Kiest u ervoor om een terrasoverkapping uit te bouwen naar een tuinkamer, dan geniet u volop van de grote glaspartijen en houdt u onbeperkt zicht op uw omgeving.

Wilt u meer weten over een terrasoverkapping of hoe u een terrasoverkapping met een glazen wandsysteem kunt uitbreiden naar een tuinkamer? Maak dan een afspraak.

algemeen-terrasoverkapping-metalura-01-726x690x1
algemeen-terrasoverkapping-metalura-02-726x690x1
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings