Duurzaam metalura01

Duurzaam genieten van uw buitenruimte

14 november 2022
Leestijd: 2 min.

Wist u dat de materialen waar Metalura voor kiest uiterst duurzaam en uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit zijn? Al onze grondstoffen komen bij Nederlandse leveranciers vandaan. Zo hebben we altijd zicht op wat we ontwikkelen en kunnen we de onberispelijke kwaliteit die we beloven ook daadwerkelijk aan u leveren.  

Voor onze tuinkamers maken we gebruik van hoogwaardig aluminium, dat heeft een zeer lange levensduur en kan altijd gerecycled worden. Hetzelfde geldt voor het veiligheidsglas waar we voor onze balkonbeglazing en glazen wandsystemen gebruik van maken.  

De keuze voor duurzame materialen betekent ook dat u duurzaam kan genieten. Thuis heeft u geen omkijken naar uw producten. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan staan we voor u klaar om het probleem te verhelpen. Als u voor Metalura kiest, dan betekent dat onbezorgd genieten, in elk seizoen. 

 

Staat de zon even op de ruimte, dan is het er al snel lekker warm

Duurzaam Metalura04

Maar de duurzame producten van Metalura zijn ook een slimme keuze. Niet alleen in de maanden dat de zon vaker schijnt, juist in de koude maanden bieden onze tuinkamers, balkonbeglazing en glazen wandsystemen extra comfort. Op de momenten dat het waait en regent, kunt u met balkonglas van uw balkon gebruik maken. Met een Metalura isolatiepakket maakt u van uw balkonbeglazing een extra schil om uw balkon, waardoor u vanuit de woonkamer meer warmte verliest en bespaart op uw stookkosten. 

Een tuinkamer met een glazen wandsysteem houdt de koude wind en regen die anders op uw ramen en deur staat tegen en creëert een extra buffer door een isolerende luchtlaag. Staat de zon even op de ruimte, dan is het er al snel lekker warm en op een echt zonnige dag kunt u zelfs de deuren naar de tuinkamer of balkonkamer openzetten en komt de warme lucht uw woning binnen.  

 

Niet alleen op het gebied van besparing heeft u meer profijt, ook krijgt u er extra leefruimte bij. Een heerlijke plek voor uzelf of de kinderen, waar zij kunnen spelen of met hun vrienden afspreken. Het is een plek om te sporten of een ruimte waar uw mooie bloemen en planten kunnen overwinteren. Een veelzijdige ruimte die u op uw eigen manier kunt inzetten en inrichten naar wens.

 

Duurzaam metalura02
Duurzaam metalura03

Bij Metalura vertellen we u graag meer over onze duurzame oplossingen. We hebben slimme tips, mooie aanbiedingen en handige accessoires om elke dag volop van het buitenleven te kunnen genieten. 

Bezoek Metalura in het Experience Center in Alblasserdam, of nodig Metalura thuis bij u uit. Dan kunnen we direct de situatie in kaart brengen en de mogelijkheden bespreken. 

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings