glazen-wandsysteem-metalura-dec-01

Meer comfort met de oplossingen van Metalura

29 december 2022
Leestijd: 2 min.

Veel mensen bezoeken het Experience Center van Metalura om een oplossing te vinden waarmee ze hun leefruimte kunnen veraangenamen. Mooi meegenomen is dat de slimme glassystemen van Metalura ook bijdragen aan energiezuiniger wonen.

 

 

Een glazen wandsysteem heeft een isolerende werking en houdt de warmte beter in de woning en in de te af te sluiten buitenruimte. Dat maakt de slimme glassystemen de perfecte oplossing om duurzaam en plezierig te kunnen genieten van je buitenverblijf of tuinkamer.

Met een buitenoplossing van Metalura ontstaat er een schil om de woning. Een overkapping in combinatie met glazen schuifwanden houdt de koude en de wind tegen, waardoor er een behaaglijke ruimte ontstaat rondom je woning, die tegelijkertijd ook besparend is voor het energieverbruik in de woning.

Een overkapping in combinatie met glazen schuifwanden houdt de kou en wind tegen.

glazen-wandsysteem-metalura-dec-04

Geluidsisolerende werking
Een glazen wandsysteem en balkonbeglazing hebben ook een geluidsisolerende werking. In een tuinkamer of balkonkamer kunt u zichzelf helemaal afsluiten van storende geluiden, daardoor creëert u echt een hele plezierige verblijfsruimte. U zit toch buiten, met een hele hoge mate van comfort.

De draai-/vouwsystemen van Metalura zijn getest door een officieel testinstituut op geluidsdemping van met een resultaat van 20 tot 26 decibel geluidsdemping. Daardoor kiezen niet alleen consumenten maar ook architecten om de systemen van Metalura in hun projecten te implementeren.

 

 

 

Isolerende materialen
Bij alle glassystemen kunt u voor tochtstrippen kiezen om de tocht te minimaliseren maar ook om geluid te dempen. Ook het regenwater wordt beter tegengehouden. Veel klanten kiezen voor deze extra toevoeging. Bij Steel-ART, een door onszelf ontwikkeld omkaderd glassysteem, sluiten de glazen wanden op de kopse kanten vrijwel naadloos aan. Daardoor komt er standaard al vrijwel geen wind doorheen.

glazen-wandsysteem-metalura-dec-10
glazen-wandsysteem-metalura-dec2-02

Kwaliteit
Wie voor een product van Metalura kiest, krijgt niet alleen een designproduct maar ook een product dat heel lang meegaat. Producten van Metalura zijn zo ontwikkeld in materiaal, bewerking en poedercoating dat ze tientallen jaren meegaan zonder in kwaliteit in te moeten boeten.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook