Veel appartementbezitters genieten maar weinig van hun balkon. Het is vaak een winderige, gure plek, waar het alleen aangenaam vertoeven is als het hoogzomer is. Met een glazen vouwwand van Metalura verandert uw balkon echter in een comfortabele balkonkamer. Hier kunt u beschermd tegen de wind het hele jaar door genieten van het buitenleven.

De glazen vouwwand voor balkon bedienen

Metalura vindt gebruiksgemak erg belangrijk en heeft daarom een gemakkelijk te openen systeem ontworpen. Met een simpele handbeweging opent u het eerste paneel van de balkonbeglazingen draait dit paneel 90 graden. Vervolgens kunnen de andere panelen van de glazen vouwwand soepel verschoven en gedraaid worden, zodat het systeem binnen een minuut helemaal open staat. Heeft u toch nog last van wind uit een bepaalde hoek? Dan kunt u er ook voor kiezen om een deel van de glazen vouwwand dicht te laten, zodat de wind uit die hoek geblokkeerd wordt.

Mogelijkheden glazen vouwwand

Omdat ieder balkon uniek is, zijn de glazen vouwwanden van Metalura altijd maatwerk. Onze adviseurs komen daarom bij u langs om uw balkon te bekijken en uw wensen te bespreken. In bijna alle situaties is het mogelijk om balkonbeglazing te plaatsen, zelfs op een balkon dat rondloopt. Er zijn verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen, natuurlijk afhankelijk van de situatie.

Waarom een glazen vouwwand op uw balkon?

Het grootste voordeel van een glazen vouwwand is natuurlijk dat u uw balkon kunt afschermen tegen de wind. Zeker op grotere hoogtes is dat geen overbodige luxe. Dit is meestal dan ook de hoofdreden dat appartementbezitters voor balkonbeglazing kiezen. Maar wist u dat een glazen vouwwand op uw balkon nog tal van andere voordelen biedt? Zo zorgt balkonbeglazing ervoor dat omgevingsgeluid flink verminderd wordt (tot wel 22dB) en dat u energie bespaart. Daarnaast is balkonbeglazing:

  • 100% transparant (geen verticale stijlen die het zicht belemmeren)
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Volledig opvouwbaar

Waarom een vouwwand van Metalura?

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Metalura ontwerpt, produceert en monteert de balkonbeglazing zelf. Zo bent u verzekerd van een goede en kwalitatieve glazen vouwwand voor op uw balkon van Nederlandse makelij tegen een scherpe prijs.
Klanttevredenheid en gemak staan bij Metalura hoog in het vaandel. Daarom ontzorgen wij u maximaal. Zo vragen wij (indien nodig) kosteloos een omgevingsvergunning aan (alleen de legeskosten komen voor u rekening) en helpen u met het krijgen van eventuele benodigde toestemmingen van de VvE (Vereniging van Eigenaren) en de architect. Bekijk ook de balkonbeglazing video review.

Opties

  • Een gedeelte vast of glas
  • Verdiepingshoog systeem of op balustrade
  • 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
  • Recht of gesegmenteerd systeem
  • Vraag naar de overige mogelijkheden
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek