Glazen schuifwand terrasoverkapping
Glazen schuifwand terrasoverkapping Metalura
Glazen schuifwanden terras
Glazen schuifwanden terras Metalura
Terrasoverkapping met glazen schuifwanden
Terrasoverkapping met glazen schuifwanden Metalura
Glazen wand terras
Glazen wand terras Metalura

Glazen schuifwanden terras

Vraag gratis inspiratieboek aan

Kies voor glazen schuifwand op uw terras van Metalura

Voordelen

Met Metalura glazen schuifwanden geniet u nog langer van uw terras. U kunt nog langer onbezorgd buiten zitten, ongeacht de weersomstandigheden. Wanneer u gaat voor schuifwanden van Metalura, kiest u voor de hoogste kwaliteit en de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Onze glazen schuifwanden staan er om bekend dat ze geschikt zijn voor overkappingen op ieder type terras. Daarnaast zijn ze extra veilig door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas. Dat is toch precies wat u wilt?

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

glazen schuifwanden buiten

Glazen schuifwand voor buiten

Een glazen schuifwand buiten biedt een heleboel voordelen. Zo kunt u met glazen schuifwanden uw terrasoverkapping afschermen. Hierdoor kunt u zelf de hoeveelheid wind reguleren, wat zorgt voor meer comfort op uw terras. Dankzij onze glazen schuifwanden buiten kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Daarnaast verhoogt u hiermee de waarde van uw woning en creëert u meer leefruimte. Een ander voordeel is dat de glazen schuifwand buiten voor een overgangsruimte zorgt waardoor er minder warmte vanuit binnen ontsnapt. Hierdoor is een glazen wand tuin niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Vrij uitzicht op tuin dankzij schuifwand voor buiten

Dankzij het heldere veiligheidsglas behoudt u vrij uitzicht op uw tuin. En doordat de glazen wanden eenvoudig te verschuiven zijn, kunt u eenvoudig voor een verkoelend briesje zorgen op uw terras op warme dagen. Op koude en winderige dagen kunt u juist de winddoorlating minimaliseren met tochtstrips. De glazen schuifwanden voor buiten van Metalura staan niet alleen zeer modern, maar zijn ook mooi en effectief. Ze zorgen namelijk voor een makkelijke toegang tot uw tuin en dankzij de beschutting op uw terras, zult u hier nog vaker gebruik van maken.

glazen schuifwanden terrasoverkapping
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwanden terras

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwanden terras aan de slag gaan.

Glazen schuifwanden terras bij Metalura

Metalura ontwikkelt haar glazen wand buiten helemaal zelf en levert daardoor uitsluitend maatwerk. Dit zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen en dat al onze glazen schuifwanden voor buiten op maat gemaakt kunnen worden. De glazen schuifwanden worden inclusief montage geleverd.

glazen schuifwanden terras
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Klantverhaal-metalura-zierikzee
  • Balkonbeglazing

'Kwaliteit en maatwerk'

Leestijd: 2 min.
01 maart 2023
Metalura-Tuinkamer-dakterras01
  • Balkonbeglazing

Drie nieuwe tuinkamers op het dakterras in Kampen

Leestijd: 2 min.
02 mei 2022
Metalura-Ambassadeurs09
  • Balkonbeglazing

Ambassadeurs aan het woord II

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022
Privacy Settings