Afsluitbare glazen schuifwand
Afsluitbare glazen schuifwand Metalura
Glazen schuifwand afsluitbaar
Glazen schuifwand afsluitbaar Metalura
Glazen schuifwand afsluitbaar
Glazen schuifwand afsluitbaar Metalura

Glazen schuifwand afsluitbaar

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een glazen schuifwand die afsluitbaar is

Voordelen

Comfortabel buiten zitten, dat realiseert u pas echt met een glazen schuifwand rondom uw terras die afsluitbaar is. Dit biedt u de mogelijkheid om ook tijdens koude dagen of regenachtige periodes buiten te verblijven. Metalura voorziet u graag in deze behoefte en garandeert u een ruimte waar u beschut bent tegen weer en wind. Als u uw afsluitbare glazen schuifwand namelijk helemaal sluit, komt er geen enkel windvlaagje binnen. En zodra de eerste zon tevoorschijn komt, schuift u de wand open en laat u de zonnestralen uw veranda binnentreden. Ideaal toch?

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand afsluitbaar

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

Een veranda is nog comfortabeler als uw glazen schuifwand afsluitbaar is

Een veranda is een heerlijke plek om tot rust te komen. Alleen is het over het algemeen niet ideaal om er te zitten tijdens het najaar, in verband met wind en neerslag. Door uw veranda afsluitbaar te maken met een glazen schuifwand, heeft u hier geen last meer van. Op die manier upgrade u uw veranda naar een tuinkamer die u 365 dagen per jaar buitengenot oplevert.

Glazen Schuifwand Verplaatsbaar
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand afsluitbaar

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand afsluitbaar aan de slag gaan.

bg_beige

Kies voor maatwerk

Metalura is gespecialiseerd in schuifwanden voor ieder type veranda. Wij komen dan ook graag bij u langs om een glazen schuifwand te plaatsen die geheel afsluitbaar is. Daarbij weet u ook altijd zeker dat deze wand op maat wordt gemaakt. Verder is uw glazen schuifwand eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail. Op die manier is de doorgang en het uitzicht op uw tuin of de omgeving altijd optimaal.

Glazen Schuifwand Verplaatsbaar
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Groen balkon metalura
  • Tuinkamers
  • Terrasoverkapping
  • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Metalura-balkonbeglazing-plinck02-1
  • Balkonbeglazing

Geluid- en windwering op het balkon

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022
Beatrixhof40
  • Balkonbeglazing

Ik maak van mijn balkon als het ware een serre

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Privacy Settings