De website www.metalura.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Metalura. Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Metalura.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze website. Ondanks de constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij dit zo snel mogelijk corrigeren.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Metalura behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke en zonder enige kennisgeving door te voeren.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek