luzia-metalura-header

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

bg_green

Lichte vormgeving, doortastend design

De Metalura Luzia is een ruimtelijke buitenpergola van aluminium met een zonnedoek als dakbedekking. De Luzia is een aantrekkelijke pergola die geschikt is voor horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels of vakantieparken. De Luzia brengt uw terras of de buitenruimte naar een hoger niveau. Het innovatieve zonnedoek geeft de vrijheid om het te openen en sluiten wanneer u dat wilt.

De Luzia kent een tijdloos ontwerp dat door de technologische innovatie gebaseerd op moderne architectuur in elke situatie tot zijn recht komt. De Luzia tuinpergola heeft een schuin dak en is volledig aan uw wensen aan te passen. De tuinpergola is beschikbaar op twee, drie en vier staanders.

De combinatie van een strakke vormgeving en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt deze tuinpergola een gewaardeerde oplossing voor horecagelegenheden en vakantieparken.

Afspraak maken

Waterdicht zonnedoek

Het zonnedoek van de Luzia is waterdicht en van volledig verduisterende pvc-stof gemaakt. Heeft u liever een ander zonnedoek? U heeft ook keuze uit andere soorten stof, die gedeeltelijk filteren, als u liever meer zonlicht door laat komen.

Gemakkelijk te bedienen

Het zonnedoek van de Luzia is gemakkelijk te bedienen. Met de gemotoriseerde afstandsbediening opent en sluit het dak in enkele seconden. Handmatige bediening is ook een mogelijkheid.

Verlichting

Het zonnedoek in het dak kan ook worden voorzien van verlichting om ook in de avonden van de buitenruimte gebruik te kunnen maken.

Breed kleurenpalet

De Metalura Luzia is maar liefst in 16 kleuren verkrijgbaar. De dakspanten zijn beschikbaar in drie kleuren.

Duurzaam

De tuinpergola is goed bestand tegen zon, regen en wind, u kunt de Luzia gehele jaar toepassen op uw terras. De tuinpergola voldoet aan de huidige regelgeving op het gebied van veiligheid en milieubescherming.

Bescherming

Voor maximale bescherming tegen zon en regen is het mogelijk om de Luzia terraspergola rondom af te sluiten met verticale screens in verschillende soorten stof; van volledig transparant, filterend, tot verduisterend of met glas.

bg_green

Luzia

Specificaties en opties

luzia-licht-ontwerp-metalura

Licht ontwerp

De Luzia kent een licht en ruimtelijk ontwerp. De tuinpergola bestaat uit aluminium en roestvrij staal en wordt aan één zijde aan de muur bevestigd. De staanders en dakspanten hebben een minimale omvang van 6 x 12 cm.

luzia-grote-overspanning-metalura

Grote overspanning

De Luzia is maar liefst tot 13 m breed en 6,5 m diep met een enkel zonnedoek te bedekken. Voor een grote overspanning kunnen er meer terraspergola’s naast elkaar worden geplaatst.

luzia-led-verlichting-metalura

Led-verlichting

Smaakvolle ledverlichting is geïntegreerd in de doekbuizen en zorgt voor een sfeervol effect.

luzia-waterafvoer-metalura

Geïntegreerde waterafvoer

De Luzia is beschikbaar in een hellende versie die de optimale afvoer van het regenwater bevordert, dankzij de verplaatsbare goot die het water afvoert naar de in de staanders geplaatste afvoerleidingen die het water buiten de structuur op de grond lozen.

bg_green
verkoopadviseur-glazen-windschermen-marco

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

bg_green

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Balkonglas-Metalura-denhoorn2
Klantverhalen

Balkonglas is echt iets dat je moet zien en ervaren

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Luzia

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Luzia aan de slag gaan.

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen