Balkonbeglazing-mei05

Daarom kiest u in mei voor balkonbeglazing

05 mei 2023
Leestijd: 2 min.

De mei maand is een goede tijd om voor balkonbeglazing te kiezen. We zetten vijf redenen voor u op een rij:

 1. Op elk moment genieten
  In mei begint het weer over het algemeen aangenamer te worden. De temperaturen stijgen en de zon schijnt vaker. Met balkonbeglazing kunt u dan optimaal profiteren van het mooie weer. U transformeert het balkon in een comfortabele en beschutte buitenruimte.
 1. Bescherming tegen wind en regen
  Ondanks de stijgende temperaturen in mei, kan het weer wispelturig zijn. Balkonbeglazing biedt bescherming tegen wind, regen en andere weersinvloeden. Dan kunt u ongeacht het weer toch van uw balkon gebruikmaken.

In mei begint het weer over het algemeen aangenamer te worden

Balkonbeglazing-mei05
 1. Verlenging van het buitenseizoen
  Zit u graag tot laat buiten? Met balkonbeglazing kunt u het buitenseizoen verlengen. Zelfs op koelere dagen of in de avonduren is het er nog comfortabel, omdat de beglazing de warmte vasthoudt en bescherming biedt tegen koude wind of regen.
 1. Geluidsisolatie
  Hinder van de buren, de straat of de parkeerplaats? In een drukke omgeving met veel verkeerslawaai, helpt balkonbeglazing om het omgevingsgeluid te verminderen. U creëert een geluidsblokkerende barrière, zodat uw balkon een rustige en vredige ruimte is waar u kunt ontspannen.
balkonbeglazing-mei01
balkonbeglazing-mei02
balkonbeglazing-mei03
balkonbeglazing-mei04-1
balkonbeglazing-mei05-1
balkonbeglazing-mei06-1
balkonbeglazing-mei07-1
 1. Privacy
  Met balkonbeglazing kunt u ook uw privacy vergroten. Het voorkomt inkijk van buren of voorbijgangers, waardoor uw balkon een intieme en persoonlijke buitenruimte wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van balkonglas in uw situatie? Neem dan contact op met een van onze projectadviseurs voor een afspraak in het Experience Center of vrijblijvend bij u thuis. Dan krijgt u direct een advies op maat.

Afspraak maken

Balkonbeglazing-mei04
Balkonbeglazing-mei06
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings