glazen schuifwand buiten
glazen schuifwand buiten Metalura
Glazen schuifwand op maat buiten
Glazen schuifwand op maat buiten Metalura
Glazen schuifwand voor buiten
Glazen schuifwand voor buiten Metalura
Glazen wand buiten
Glazen wand buiten Metalura

Glazen schuifwand buiten

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een glazen schuifwand buiten

Voordelen

Door een glazen schuifwand buiten aan uw overkapping te plaatsen geniet u het hele jaar door van een windvrij terras. Deze schuifwanden helpen u om uw terrasoverkapping te veranderen in een tuinkamer. Wanneer u dit door Metalura laat doen, verzekert u uzelf van een hoogwaardig eindresultaat dat geldt als een ware eyecatcher in uw tuin. Een glazen schuifwand bij ons staat er verder om bekend dat deze extra veilig is (door het 10 mm dikke, geharde veiligheidsglas) en geschikt is voor elk type overkapping buiten. Zowel hout als aluminium is dus een optie.

Afspraak maken

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

Glazen schuifwand buiten

Specificaties en opties

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

schuifwand voor buiten

De voordelen van glazen schuifwanden buiten voor uw veranda

Een glazen schuifpui buiten is een must voor iedere pergola. Met glazen schuifwanden creëert u meer comfort op uw terras, want u kunt uw terras afsluiten voor wind en regen. Op deze manier kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Ook vergroot u de waarde van uw woning door schuifdeuren te plaatsen en creëert u meer leefruimte. En door een glazen schuifwand te plaatsen, creëert u een overgangsruimte van binnen naar buiten waardoor de warmte vanuit de woning minder snel kan ontsnappen. Dit is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Vrij uitzicht op tuin dankzij schuifwand voor buiten

Met de glazen schuifwanden van Metalura behoudt u volledig vrij uitzicht op uw tuin. Dit komt door het heldere veiligheidsglas. En doordat u de glazen schuifpanelen buiten kun verschuiven, kunt u zelf reguleren hoeveel wind u doorlaat op uw terras. Hierdoor kunt u bijna iedere dag gebruik van het uitzicht vanonder uw overkapping met glazen schuifwanden. In de winter onder een dekentje met de heater aan en in de zomer met de glaswanden open voor een heerlijk verkoelend briesje. Door tocht strips aan uw schuifwanden buiten toe te voegen, blijft niet alleen de temperatuur aangenamer, maar blijven muggen en vliegen ook beter buiten.

glazen schuifwand voor buiten
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand buiten

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand buiten aan de slag gaan.

Glazen schuifwand op maat buiten

Metalura ontwikkelt haar glazen schuifwanden voor terras helemaal zelf en levert uitsluitend maatwerk. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en ervoor zorgen dat onze glazen schuifwand op maat gemaakt kan worden. Daardoor kunt u zelf bepalen uit hoeveel panelen uw schuifwand glas buiten bestaat. Daarnaast worden onze glazen schuifwanden inclusief montage geleverd. De glazen schuifwanden zijn ook geschikt voor uw tuinhuis!

glazen wand buiten
afspraak maken tuinhuis met glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
#ITEM-FILTER-NAMES#

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Harderwijkbalkonbeglazing02
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022
vakantie-event-balkonbeglazing-header-metalura
#ITEM-FILTER-NAMES#

Even voorstellen: Sharona de Groot

Leestijd: 2 min.
20 november 2023