tuinkamerproject-bruinisse_header_metalura

Project uitgelicht

Vraag gratis inspiratieboek aan

Tuinkamer De Luxe en Steel-ART
Metalura Art Program Bruinisse

Een compleet tuinontwerp dat zowel de woning als het adembenemende uitzicht over de uitgestrekte velden volledig tot hun recht laat komen. Deze familie uit Bruinisse had een duidelijke visie voor ogen voor hun droomtuin. Uit dit verlangen naar een harmonieuze integratie van de binnen- en buitenruimte kwam een mooie samenwerking tussen William de Boet en Metalura voort 

tuinkamerproject-bruinisse_01_metalura

Oplossingen in glas en aluminium  
De bewoners waren direct enthousiast over de innovatieve oplossingen die hen geboden werden. William de Boet realiseerde het tuinontwerp, Metalura bood de oplossingen in glas en aluminium. De bewoners vielen vanwege de minimalistische uitstraling en technische perfectie voor de strakke en hoogwaardige producten van Metalura, zoals het Steel-ART draai-/vouwsysteem, de moderne tuinkamer de Luxe en de Moveo met een lamellendak. De slanke profielen en de open zichtlijnen hebben een naadloze overgang tussen de leefruimtes en de natuurlijke omgeving tot stand gebracht. 

Steel-ART lijnenspel 
Om rust en symmetrie te creëren in het ontwerp van de buitenruimtes, zijn de draai-/vouwwanden uitgevoerd zonder horizontale stijlen. Het resultaat is een ononderbroken zichtlijn en een serene esthetiek, die de schoonheid van het omliggende landschap accentueert. Het Steel-ART systeem is zowel in de luxueuze Tuinkamer Deluxe als in het op maat gemaakte eiken bijgebouw toegepast. De bewoners kunnen de verschillende lounge- en zitgedeelten optimaal gebruiken. De ruimtes zijn naar wens te openen of te sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden en de gewenste sfeer 

 

tuinkamerproject-bruinisse_02_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_03_metalura

Moveo lamellendak 
Een extra aanvulling op het ontwerp is het luxe, elektrisch bedienbare lamellendak Moveo. Het dak biedt bescherming tegen de elementen en zorgt voor een gevoel van vrijheid en openheid. Met een druk op de knop vinden de bewoners de perfecte balans tussen beschutting en buitenleven. 

Mooie samenwerking 
De combinatie van hoogwaardige materialen, innovatief design en praktische functionaliteit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking tussen William de Boet en Metalura. Het is een aansprekend tuinontwerp geworden dat zowel esthetisch verbluffend is, als uiterst gebruiksvriendelijk. 

tuinkamerproject-bruinisse_04_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_05_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_06_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_07_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_08_metalura
tuinkamerproject-bruinisse_09_metalura-2
Verkoopadviseur Didier

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Privacy Settings