terrasoverkapping-moveo-supreme-optimus-collectie-metalura-02
terrasoverkapping-moveo-supreme-optimus-collectie-metalura-03

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Terrasoverkapping Moveo Supreme

Waar buiten en binnen samenkomen

Vraag gratis inspiratieboek aan

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Terrasoverkapping Moveo Supreme. Geef uw verbeelding de ruimte.

Laat buiten en binnen samenkomen in uw Moveo Supreme en geef uw verbeelding de ruimte.

Deze terrasoverkapping van Metalura heeft een innovatief lamellendak waarbij de lamellen tot 135° kunnen kantelen. De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor constructiedetails. Alle elementen zijn tot in detail perfect uitgewerkt. De robuuste zuilen van de terrasoverkapping zijn multifunctioneel en geven de lamellendak terrasoverkapping een architectonische uitstraling. De terrasoverkapping kunt u met elk glazen wandsysteem van Metalura uitbreiden tot een tuinkamer.

Afspraak maken

Lamellendak

De terrasoverkapping Moveo Supreme is voorzien van een lamellendakDe bediening van de lamellen is aan de binnenzijde van de balk geplaatst, wat leidt tot een optimale bescherming van het aandrijvingsmechanisme en een maximale esthetiek.

Aluminium lamellen

De vlakke lamellen hebben afmetingen van 24,5 bij 4,8 cm, de stap van de lamellen is 21,5 cm. Daarmee bepaalt u zelf de positie van de aluminium lamellen om de hoeveelheid binnenkomend licht en de ventilatie te regelen. De Moveo Supreme biedt u bescherming tegen zonlicht, regen en zelfs lichte sneeuwval.

Ledverlichting

In de lamellen kunnen dimbare ledlampen gemonteerd worden die perfect gecentreerd zijn ten opzichte van de breedte van de lamellen. Ook in de goot kunnen ledlampen over de hele binnenomtrek geïntegreerd worden voor een aangename atmosfeer.

Draadloze bediening

De aluminium lamellen kunt u moeiteloos op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kunt u de lamellen gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften.

Vrijstaand of aan huis

Tuinkamer Moveo Supreme kan dankzij zijn innovatieve vormgeving als vrijstaande overkapping geplaatst worden, als overkapping aan huis of aan een tweede buitenverblijf.

10 jaar garantie & service

De Moveo Supreme terrasoverkapping maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw overkapping na te kijken.

Screens

De screens van de terrasoverkapping Moveo Supreme zijn volledig geïntegreerd in het ontwerp.

Terrasoverkapping Moveo Supreme

Specificaties en opties

Terrasoverkapping-Moveo-Supreme-staanders-metalura

Aluminium staanders

De staanders van de Moveo Supreme hebben een doorsnede van 15x15 cm. Ze zijn zo ontworpen dat ze ruimte bieden aan de regenpijp voor de afwatering en de zijwaartse geleiders van de windvaste verticale screens. Ook stopcontacten en USB-aansluitingen kunnen in de palen voorzien worden.

Terrasoverkapping-Moveo-Supreme-smaakvol-design-metalura

Smaakvol Design

De vloer, de palen en de draagbalken vormen een architectonische eenheid. Een tot in de puntjes uitgewerkt design.

Terrasoverkapping-Moveo-Supreme-horizontaal-dak-metalura

Horizontaal dak

De terrasoverkapping Moveo Supreme beschikt over een plat dak, dat met de lamellen gesloten bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden.

Terrasoverkapping-Moveo-Supreme-glazen-wandsysteem-metalura

Glazen wandsysteem

Uw Moveo Supreme kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitbreiden, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light.

Tuinkamer Moveo supreme Serre light Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer Moveo supreme Hybride Metalura
mogelijkheden overkapping bespreken

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

metalura legt uit

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat u op elk moment uw terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt uitbouwen om nog meer van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden?

Stappenplan

In drie stappen maakt u van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer. Dat kan direct bij de plaatsing van uw terrasoverkapping, na een jaar of na een langere periode. Wat u zelf wilt.

Ook een bestaande terrasoverkapping kunt u eenvoudig uitbreiden met één van de verschillende glazen wandsystemen van Metalura.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-1-metalura

Stap 1

Een terrasoverkapping is een aluminium constructie met glas waarmee u een aangename lichte ruimte creëert, vast aan uw woning of vrijstaand in uw tuin.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-2-metalura

Stap 2

Met zijwanden in uw terrasoverkapping heeft u minder hinder van regen en wind en zijn uw meubels beter beschermd tegen de weersinvloeden.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-3-metalura

Stap 3

Met een voorwand kunt u de terrasoverkapping volledig afsluiten. U heeft bij Metalura keuze uit een hoogwaardige glazen schuifwand of het flexibele glazen draai-/vouwsysteem.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-variatie-metalura

Variatie op stap 2 en 3

Geef uw terrasoverkapping een exclusieve uitstraling met Steel-ART. De steellook profielen zijn van massief aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

bg_beige
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Grootebroek-Excellent01
Klantverhalen

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Terrasoverkapping Moveo Supreme

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Terrasoverkapping Moveo Supreme aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798
#ITEM-FILTER-NAMES#

Een terrasoverkapping als verlengstuk van de woning

Leestijd: 2 min.
20 april 2023
Groen balkon metalura
#ITEM-FILTER-NAMES#

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Rumpt-Deluxe01
#ITEM-FILTER-NAMES#

De Deluxe terrasoverkapping maakt onze buitenavonden langer

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen