Feestelijk voorjaar

Paasshow bij Metalura van zaterdag 3 april t/m zaterdag 10 april

Paasshow bij Metalura
Van zaterdag 3 april t/m zaterdag 10 april organiseert Metalura een speciale Paasshow. Bezoek de volledig vernieuwde showroom op afspraak. We zijn erg blij dat we u weer mogen ontvangen in Alblasserdam.

Kies voor een uitstekende start van het voorjaar en laat u inspireren door onze nieuwe overkappingen, ruime tuinkamers, luxe glazen wandsystemen en comfortabele balkonbeglazing.

Maak nu een afspraak in de showroom.

Afspraak maken

Beleef het voorjaar

Het voorjaar is volop in gang. Het blijft langer licht, we zien overal jonge dieren en we zijn graag buiten. Met de veelzijdige oplossingen van Metalura kunt u deze lente ook volop van het buitenleven genieten, zonder afhankelijk van de weersomstandigheden te zijn.


Meer inspiratie

Afspraakmogelijkheden thuis

Bij Metalura denken we graag met u mee om uw leefruimte te vergroten; thuis, op uw balkon of in uw tuin. Wilt u met een van onze adviseurs in gesprek over de mogelijkheden? Onze projectadviseurs komen ook bij u thuis. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan huis.

Vanzelfsprekend houden onze verkoopadviseurs zich aan de voorschriften van het RIVM.

Maak nu een afspraak

Virtuele showroom

Liever eerst rondkijken in onze showroom op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Showroom bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek