Tuinkamer op maat
Tuinkamer op maat van Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
aluminium tuinkamer
Aluminium tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer kopen
Tuinkamer kopen
tuinkamer met lamellendak Metalura
tuinkamer met lamellendak Metalura

Tuinkamer tussen 2 muren

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

VOORDELEN

Daarom kiest u voor een
tuinkamer tussen twee muren van Metalura

De Metalura tuinkamer is leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Het gebruik van duurzaam, hoogwaardig aluminium en glas zorgt voor een lange levensduur van de tuinkamer en minimaliseert het onderhoud. Daarom heeft u bij ons 10 jaar garantie. Door te werken met een eigen montageteam, zorgt Metalura ervoor dat elk project voldoet aan hun hoge standaarden voor kwaliteit en vakmanschap. Deze focus zorgt ervoor dat we oplossingen kunnen bieden die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften in een tuinkamer tussen twee muren.

Afspraak maken

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw balkonbeglazing op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Geluidsreductie

Balkon glas van Metalura beschermt niet alleen tegen wind en regen. Met balkonbeglazing vermindert u ook het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel te reduceren. Daardoor heeft u minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Metalura werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, een duurzame coating en veiligheidsglas van een Nederlandse leverancier. Onze eigen monteurs monteren het balkonglas bij u op locatie. Dat betekent dat u bij Metalura de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit krijgt. We zijn transparant en u weet altijd waar u aan toe bent.

Ruime keuze in RAL-kleuren

De profielen van uw balkonbeglazing zijn beschikbaar in een zeer breed pallet aan RAL-kleuren. Zo kunt u de kleur van uw profielen afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Gehard veiligheidsglas

Balkonbeglazing van Metalura bestaat uit gehard veiligheidsglas, dat zevenmaal sterker is dan normaal glas. Het balkon glas is in verschillende diktes beschikbaar; 8, 10, 12 en 15 mm. Welke dikte mogelijk is, hangt af van uw wensen en de situatie. Met balkon glas kunt u het omgevingsgeluid aanzienlijk reduceren en balkonbeglazing zorgt er ook voor dat u uit uw woning minder warmte verliest, waardoor u op uw energiekosten bespaart. Uw balkon dichtmaken met glas is dus een uitstekende keuze!

Energiebesparend

Houdt u het balkon glas tijdens koude maanden gesloten, dan vermindert u met balkonbeglazing ook uw energieverbruik. U heeft minder last van warmteverlies, waardoor u uw appartement efficiënter verwarmt en bespaart op uw maandelijkse energiekosten.

Veiligheid

Balkon glas biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Met balkonbeglazing is uw balkonruimte volledig afgesloten zonder licht en ruimte te verliezen. Een garantie voor jarenlang plezier op uw balkon.

Isolerend

Balkonbeglazing heeft een isolerende werking. Tochtproblemen en koudeval behoren daardoor tot het verleden. Wanneer u uw balkon helemaal omsluit, verliest u minder warmte door de ruiten van de balkondeur en de ramen die aan het balkon grenzen. Hierdoor bespaart u op uw maandelijkse energiekosten.

Tuinkamer_tussen_twee_muren_metalura

 

Creëer extra leefruimte met een tuinkamer

Onze tuinkamer tussen twee muren laat u het hele jaar door van uw tuin genieten, ongeacht het weer. De hoge kwaliteit glazen panelen bieden uitstekende isolatie en een onbelemmerd uitzicht op uw tuinGelegen in het pittoreske Alblasserdam, heeft Metalura zich gespecialiseerd in het creëren van tuinkamers die niet alleen uw leefruimte uitbreiden, maar ook een naadloze overgang tussen binnen en buiten bieden. Onze tuinkamer is ontworpen om optimaal gebruik te maken van uw bestaande ruimte, ingeklemd tussen twee muren voor een perfecte harmonie met uw huis en tuin en uitgewerkt met onze oersterke glazen schuifwanden.

Bekijk alle type tuinkamers

Tuinkamer_tussen_twee_muren_metalura
Tuinkamer_tussen_twee_muren_metalura

De perfecte tuinkamer tussen twee muren

Het creëren van uw perfecte tuinkamer tussen twee muren begint bij Metalura. Met ons eigen gespecialiseerde montageteam staan wij garant voor een naadloze realisatie van uw droomproject. Laat geen seizoen meer aan u voorbijgaan zonder in volle teugen te genieten van uw tuin, beschermd en comfortabel, met de innovatieve oplossingen van Metalura. Bezoek ons experience center in Alblasserdam om de mogelijkheden te ontdekken, of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer tussen 2 muren

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer tussen 2 muren aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de veranda aan huis met glas en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Kan ik met balkonbeglazing besparen op mijn energiekosten?

Balkonglas zorgt voor een beschutte buitenruimte als bufferzone tussen de verwarmde woonruimte en de buitentemperatuur, hierdoor kunt u op uw energiekosten besparen. Iedere graad lager op de thermostaat in de woning bespaart u al 7% in uw energieverbruik. Op deze manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

Zorgt mijn beglazing voor reductie van het omgevingsgeluid?

De dikte van het glas zorgt voor een reductie van het omgevingsgeluid. Dit kan oplopen tot een reductie van 26 decibel. Als voorbeeld: een voorbijrazende trein produceert 80 decibel. Met balkonbeglazing kunt u dit met 33% reduceren. Geluid dat eerst als storend wordt ervaren, ervaart u nu als rustig. Het testrapport kunt u opvragen bij een van onze projectadviseurs.

Welke soorten balkonbeglazing biedt Metalura?

Een balkonbeglazing systeem van Metalura heeft vier typen; glazen balustrade balkon, verdiepingshoge beglazing, tuinkamer op een balkon en glazen windscherm balkon. Binnen deze systemen is er de mogelijkheid om te kiezen voor een balkonbeglazing schuifsysteem of een draai-/vouwsysteem.

Heb ik een vergunning nodig voor balkonbeglazing?

Als u voor een balkonoverkapping kiest, krijgt u met verschillende partijen te maken. Metalura helpt u hier graag mee. Voor de aanvraag van de omgevingsvergunning bij de gemeente is veelal een constructief rapport vereist, om vast te stellen of aan de veiligheidseisen wordt voldaan. Metalura kan u hierbij helpen. In overleg geven we zo nodig de VvE een uitgebreide presentatie en overleggen met de architect of constructeur van het gebouw. Meer informatie over een balkonbeglazing vergunning leest u hier.

Hoe onderhoud ik mijn balkonbeglazing van Metalura?

Balkonbeglazing van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken.

Wat zijn de voordelen van balkonbeglazing?

Met balkonbeglazing kunt u op elk moment van uw balkon of terras gebruikmaken. U zit uit de wind, heeft geen last van regen en u kunt uw tuinmeubelen het hele jaar op uw balkon laten staan. Ook bespaart u op uw energiekosten en heeft u minder last van geluidshinder. Kortom, een verbreding van uw woongenot met heel veel voordelen!

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw  balkon eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost balkonbeglazing per meter?

Balkonbeglazing van Metalura maken we volledig op maat, afgestemd op uw wensen. Vandaar dat we bij Metalura op voorhand geen duidelijke balkonbeglazing prijzen kunnen communiceren, maar via het invullen van het offerteformulier wordt er een hele duidelijke prijsindicatie gegeven. Liever persoonlijk contact? Vul dan ons afspraakformulier in en onze projectadviseur zal samen met u de balkonbeglazing kosten voor uw situatie in kaart brengen.

Kan ik balkonbeglazing van Metalura zelf monteren?

Bij Metalura is uw balkonbeglazing op maat en wordt daardoor door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zo weet u zeker dat uw balkonbeglazing goed is geplaatst en tot windkracht 12 bescherming biedt. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Hoelang duurt het plaatsen van balkonbeglazing?

In de meeste gevallen monteren onze monteurs de balkonbeglazing binnen één dag. Als er binnen uw appartementencomplex meerdere bewoners voor balkonbeglazing kiezen, zullen de monteurs proberen om de plaatsingen achter elkaar te doen om zo efficient mogelijk te kunnen werken en zo min mogelijk overlast te veroorzaken. We informeren u graag over de mogelijkheden. Bezoek onze balkon werkwijze pagina voor meer informatie.

Hoelang heb ik garantie op balkonbeglazing?

Balkonbeglazing van Metalura wordt voor u in Nederland op maat gemaakt. Op de constructie en spontane ruitbreuk van gehard glas heeft u een lange garantie van 10 jaar. Op de coating heeft u vijf jaar garantie en één jaar op alle bewegende onderdelen. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof30
  • Balkonbeglazing

Binnenkijken in de Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
balkon-campage-mei2022-metalura
  • Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Metalura-balkonbeglazing-plinck02-1
  • Balkonbeglazing

Geluid- en windwering op het balkon

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022