balkonbeglazing-pieter-metalura-header-1

Ontzorgen en maatwerk

05 juli 2023
Leestijd: 2 min.

Even voorstellen: Pieter Doornekamp

Pieter werkt vier jaar als projectadviseur bij Metalura. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van balkonbeglazing. “Ik geef in Alblasserdam, maar voornamelijk op locatie bij onze klanten advies. Ik breng offertes uit en ondersteun onze klant in het gehele aankoopproces, dus bij de communicatie met de VvE en tijdens het vergunningentraject.” Met de oplossingen van Metalura kunnen klanten langer van hun balkon kunnen genieten. “Het mooiste is om klanten gelukkig te maken. Ik heb veel klanten die een schitterend balkon hebben, met een geweldig uitzicht. Ze kijken bijvoorbeeld uit op zee of de bossen, maar doordat het eigenlijk altijd waait, zowel in de zomer als de winter, kunnen ze maar weinig dagen van hun balkon genieten. Wij hebben een prachtig systeem op maat gemaakt, waarmee onze klanten eigenlijk 365 dagen per jaar van hun balkon kunnen genieten. Ik heb eigenlijk de mooiste baan van de wereld.”

Pieter vindt balkonbeglazing het mooiste product van Metalura om voor te werken. “Ik vind ook de doelgroep, de mensen voor wie ik werk erg leuk. Dat past me goed.” Het leukste vindt Pieter om bij de bewoners thuis te komen, omdat je dan heel persoonlijk advies kunt geven. “Ik breng samen met de mensen de problemen die ze ervaren in kaart, vaak is dit de wind. Ik luister goed naar hun wensen. Op basis daarvan kom ik met een mooi voorstel, waarvan de klanten enthousiast en blij van worden. Doordat we voor balkonbeglazing echt alles op maat maken, is bijna alles mogelijk voor een balkon.”

 

Ik luister goed naar de wensen. Op basis daarvan kom ik met een mooi voorstel.

Balkonbeglazing-pieter02

Een tip van Pieter: “Wil je meer van je balkon genieten? Maak dan een afspraak met mij. Dan gaan we er echt iets moois van maken. Onze kracht is echt om onze klanten volledig te ontzorgen, echt te helpen. Zeker als het om nieuwbouw gaat, kunnen het soms hele lange trajecten zijn. Ik merk dat best wel veel klanten daar tegenop zien en dan is het onze kracht om de juiste informatie aan te leveren of het gesprek aan te gaan met de VvE of met de technische man uit de commissie. Daarin kunnen wij echt het verschil maken.

Algemeen-onze-jubileumacties-balkonbeglazing
balkon02-campange-mei2022-metalura
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings