Metalura-Oranje 6

Wonen als een koning

21 april 2022
Leestijd: 2 min.

Wilt u elke dag genieten van mooi uitzicht, de zon in uw gezicht, lekker ontspannen en natuurlijk uit de wind? Dat is wonen als een koning. Een belofte die we bij Metalura waar kunnen maken. Elke dag het buitenleven optimaal beleven in een situatie die volledig is afgestemd op uw woonwensen.

Vorstelijk genieten
Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. We zijn elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Zo realiseren we slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin u zich volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten.

Slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving

Metalura-Oranje1

Maatwerk
Bij Metalura is elk project maatwerk. We streven altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit.

 

Koninklijke dagen
Wilt u ook wonen als een koning? Kom dan naar de Koninklijke dagen bij Metalura van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 april 2022. Een feestelijke week boordevol inspiratie, mooie ideeën en uitstekend advies. Op Koningsdag zelf is Metalura gesloten.

Metalura-oranje5
Metalura-Oranje 4

Experience Center
Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en in welke prijsrichting u moet denken? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten als u voor een tuinkamer, terrasoverkapping, windschermen of glazen wandsystemen van Metalura kiest. U bent van harte welkom in ons Experience Center in Alblasserdam of we komen graag bij u thuis voor een afspraak aan huis.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings