glazen-draai-vouwsysteem-en-steel-art-eerwolde-metalura-10-2

Perfectie tot in detail

08 mei 2023
Leestijd: 2 min.

Een glazen wandsysteem van Metalura is de beste keuze. Alle glazen wandsystemen, zowel transparant als Steel- ART beglazing, worden op maat, speciaal voor uw project, gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem; gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Een glazen wandsysteem van Metalura werkt vloeiend en zonder problemen, omdat alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Verfijnd en afgewerkt tot in het kleinste detail; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen. Het glas dat we voor onze wandsystemen gebruiken, is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd, voor u een garantie op hoogwaardig glas.

Verfijnd en afgewerkt tot in het kleinste detail

Glazen-draai-vouwsysteem-en-Steel-ART-Eerwolde-Metalura-10-20

De glazen wandsystemen zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren. We gebruiken geen lijm, zodat er geen verkleuring op het glas ontstaat. De wandsystemen zijn geschikt voor alle typen overkappingen, zowel van hout als aluminium.

Metalura heeft twee verschillende glassystemen ontwikkeld; het draai-/vouwsysteem en de glazen schuifwanden. Beide typen zijn in transparantglas en in steellook beschikbaar. Het grote voordeel van de Metalura draai-/vouwsystemen is dat zowel de glazen als de Steel-ART panelen volledig wegklapbaar en in één hoek te parkeren zijn. Zo behoudt u volledig doorzicht op uw tuin en een maximale doorloopruimte.

glazen-draai-vouwsysteem-en-steel-art-eerwolde-metalura-10-3
oplossingen-tuin-glazen-draai-vouwsysteem-metalura

Glazen schuifwanden van Metalura zijn extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas. We bieden u onze schuifwanden in een extra grote maat aan, tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid. Glazen schuifwanden zijn ook beschikbaar in de Steel-ART uitvoering.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings