Metalura Libéro keuzevrijheid voor elke dag

De Libéro is een lichte ruimte met veel glas. De Libéro zorgt voor optimale vrijheid en is daarom zeer breed inzetbaar voor andere toepassingen. Zeker nu bescherming en veiligheid rondom het Covid-19 virus een grote rol speelt. De Libéro is als smaakvol prieel veelzijdig in gebruik en dankzij het doordachte design van de glazen wanden volledig naar wens en per situatie in te delen. De Libéro is in drie uitvoeringen beschikbaar: Libéro Home, Libéro Care en de Libéro Spaces.

De Libéro Home

“Geniet van een smaakvol prieel in de tuin thuis of in een binnentuin.”

Direct contact
De Libéro Care

“Samenkomen in een afgescheiden, veilige ruimte met een aangename, open sfeer.”

Direct contact
De Libéro Spaces

“Verblijf met meerdere mensen veilig in een gezellige en ontspannen ruimte bij elkaar.”

Direct contact
De Metalura Libéro brengt mensen veilig bij elkaar

De Metalura Libéro is ontwikkeld als een modern prieel, opgebouwd uit duurzaam aluminium met keuze uit stijlvolle glazen wanden, Steel-ART design of juist een combinatie van beide voor een ruimtelijke uitstraling.

De drie modellen uit de Libéro serie hebben elk hun eigen toepassing. De Libéro Care is een veilige oplossing voor het realiseren van ontmoetingen in de gezondheidszorg. Libéro Spaces is ontwikkeld voor samenkomsten in bedrijven en de horeca en het derde model, de Libéro Home is de ideale oplossing voor thuis in de tuin of voor binnentuinen bij VvE’s. Alle Libéro’s hebben één ding gemeen: keuzevrijheid. Elk model is uniek en naar wens in te delen voor optimaal en veilig gebruik.

Libéro Home is zowel privé als zakelijk een ideale oplossing. Libéro Home is een smaakvol prieel in de tuin, een comfortabel terras bij uw gebouw of als ontmoetingsplek in de binnentuin. De vrijstaande Libéro Home is voorzien van een ambachtelijk zinken of rieten dak, een goede fundatie en een prachtige vloer. De Libéro Home is met een glazen binnenafscheiding een veilige ontmoetingsplek.

De Libéro Care is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele verschillende doeleinden, met name als veiligheid een belangrijke voorwaarde vormt. De Libéro Care komt tot zijn recht als veilige ontvangstruimte dankzij de glazen afscheiding. De interne glazen afschermwanden maken het mogelijk om met meerdere mensen afspraken te maken en veilig met elkaar te overleggen in gesprek te gaan.

Met Libéro Spaces ontstaat een afgescheiden ruimte, waarin het mogelijk is om met meerdere mensen in een ruimte bij elkaar te verblijven. Veilig op afstand van elkaar, maar wel met de gezelligheid en sfeer zoals uw gasten of personeel die graag willen ervaren. De glazen indeling is vrij en aanpasbaar aan de situatie, zoals in de horeca of voor bedrijven.

Meer informatie over de Metalura Libéro? Neem direct contact op!
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek