Libéro Care – een veilige keuze iedere dag

De Libéro Care is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele verschillende doeleinden. Met name als veiligheid een belangrijke voorwaarde vormt. De Libéro Care komt tot zijn recht als veilige ontvangstruimte dankzij de glazen afscheiding. De glazen afschermwanden maken het mogelijk om veilig bij elkaar te komen voor een gesprek of een afspraak met mensen. Met de Libéro Care creëert u een comfortabel en aangenaam gevoel van samen zijn. De Libéro Care is met name geschikt als ontmoetingsruimte in de zorg, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of andere plaatsen waar bescherming en gezondheid centraal staan.

De Libéro Care creëert vrijheid, ruimte en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Veilig achter glas, zonder een gevoel van afstand te ervaren. De Libéro is een vrijstaande leefruimte die op elke locatie kan worden ingezet, zowel binnen als buiten, zoals in een binnentuin als terras of ontmoetingsplek

Meer weten? Bezoek het Metalura Experience Center aan de Van Hennaertweg 2, 2952 CA, Alblasserdam NL of neem contact op met een projectadviseur.

Experience center bezoeken

Specificaties

De Libéro Care is ontworpen om samen te kunnen zijn in een beschermde en gecontroleerde setting. Met de Libéro creëert u een afgescheiden ruimte, die veilig in gebruik is en voor een aangename sfeer zorgt. De Libéro is veelzijdig toepasbaar en dankzij het doordachte design volledig naar wens in te delen en per situatie in te delen. De glazen wanden zijn verplaatsbaar.

De Libéro Care

  • Volledig naar wens in te delen
  • Ontworpen om veilig samen te kunnen zijn
  • Bescherming tegen de buitenwereld en anderen
  • Intiem en comfortabel gevoel van samen zijn
  • Duurzaam en verantwoord in gebruik
  • Toepasbaar in de zorg, zoals voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek