Glazen serre van Metalura

De glazen serre van Metalura is een ruimtelijke en stijlvolle tuinkamer. De glazen serre biedt u de gelegenheid om het hele jaar van het buiten leven te genieten. Afhankelijk van uw smaak is de glazen serre of tuinkamer leverbaar in wel 240 kleuren. Daarbij heeft u altijd keuze uit de verschillende type slimme glassystemen van Metalura. Zo kunt u de glazen serre altijd naar wens openen en behoudt u volledig doorzicht naar buiten.

Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre
Glazen serre

Productvoordelen

De glazen serre van Metalura is een tuinkamer die geplaatst wordt als een stijlvolle dragende constructie, inclusief overkapping en slimme glassystemen. Een Metalura glazen serre is geen geïsoleerde ruimte die aan het huis gebouwd is, maar juist een glazen tuinkamer aan het huis.

De glazen serre heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer en Metalura biedt u verschillende mogelijkheden voor de verlichting om een sfeervolle buitenruimte te creëren.

Kleuren

Keuze uit 240 kleuren ook met DuoTone kleurstelling.

Ledverlichting

Geïntegreerde ledstrook voor optimale verlichting mogelijk.

Geleiding

Volledig verzonken onderrails voor een volledig vrije doorgang.

Glazen vouwwand

Aan de voorzijde voor 100% transparantie.

Glas

Leverbaar in helder glas of in satijn/matglas voor meer privacy.

Ontwerp

Smaakvol design met geïntegreerde hemelwaterafvoer.

Tuinkamer Comfort

Met de Comfort tuinkamer bieden we een robuust design dat aansluit bij het karakter van uw woning. Dit type is speciaal ontworpen voor rijhuizen, waar de ruimte vaak eerder beperkt is.

Meer informatie

Tuinkamer Excellent

Met de Excellent tuinkamer krijgt u er een volwaardige en stijlvolle woonkamer bij. Hier staat genieten centraal. Dit type kunnen we in bijna elke situatie vlot en op maat realiseren.

Meer informatie

Tuinkamer De Luxe

Met de De Luxe tuinkamer kiest u voluit voor een unieke afwerking. In de dragende constructie zijn bijvoorbeeld een elegante sierlijst en een energiezuinige LED-verlichting verwerkt. Een klasse apart.

Meer informatie

Tuinkamer productvoordelen

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. De Metalura tuinkamers kenmerken zich door hun onderscheidende design. De tuinkamers hebben een geïntegreerde hemelwaterafvoer en bieden ook verschillende mogelijkheden in verlichting. Afhankelijk van uw smaak zijn de modellen leverbaar in wel 240 kleuren.

Gratis lunch in tuinkamer

Wilt u zelf weleens ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in onze showroom.

Meer informatie

Gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden

Met de opvouwbare beglazing voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht! Bekijk onderstaande demonstratie.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Glazen serre van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Prijzen
Levertijd 6 - 10 weken incl. montage
Gratis inspiratieboek Offerte aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek