Glazen schuifwand tuinhuis
Glazen schuifwand tuinhuis Metalura
Tuinhuis glazen schuifwand
Tuinhuis glazen schuifwand Metalura
Tuinhuis met overkapping glas
Tuinhuis met overkapping glas Metalura
Tuinhuis met glazen schuifwand
Tuinhuis met glazen schuifwand Metalura

Glazen schuifwand tuinhuis

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een glazen schuifwand van Metalura voor uw tuinhuis

Bent u op zoek naar een eigentijdse manier om uw tuinhuis te transformeren en tegelijkertijd volop van uw tuin te genieten? Ontdek de mogelijkheden van een glazen schuifwand van Metalura en geef uw tuinhuis een moderne uitstraling. Onze hoogwaardige schuifwanden zijn gemaakt van 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en bieden niet alleen extra veiligheid, maar ook een panoramisch uitzicht op uw tuin. Bij Metalura leveren we maatwerk glazen schuifwanden die naadloos aansluiten op uw tuinhuis en uw specifieke wensen en behoeften. Onze schuifwanden zijn geschikt voor ieder type overkapping of veranda en worden altijd nauwkeurig afgewerkt. Ontdek ons assortiment en creëer uw eigen unieke buitenruimte waar u kunt genieten van de schoonheid van de natuur zonder afbreuk te doen aan comfort of design.

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

Extra leefruimte met een glazen schuifwand aan uw tuinhuis

Een tuinhuis heeft zoveel te bieden en al helemaal met een glazen schuifwand. Oorspronkelijk was een tuinhuis vooral bedoeld om extra spullen in op te bergen. Tegenwoordig heeft een tuinhuis steeds meer functies, zoals als kantoor, extra woonkamer of als gastenverblijf. Een tuinhuis met een glazen schuifwand is ideaal. Dankzij de schuifwand kunt u namelijk optimaal genieten van de extra ruimte die een tuinhuis biedt. Zo maakt u nog vaker, langer en beter gebruik van deze ruimte. In de winter wordt de ruimte snel warm wanneer de zon erop staat én blijft de warmte beter hangen. En bij warm weer in de lente en zomer schuift u de glazen panelen van uw schuifwand van uw tuinhuis eenvoudig open.

Glazen schuifwand tuinhuis
glazen schuifwanden tuinhuis

De samenstelling van uw wanden

Metalura ontwikkelt haar glazen schuifwanden zelf. Hierdoor wordt de glazen schuifwand op maat met oog voor uw huidige of nieuwe tuinhuis. Daardoor past deze altijd in de bestaande of nog te creëren situatie. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en alle beschikbare RAL-kleuren, voor zowel de aluminium onderdelen als het deurbeslag. Ook kunt u tochtstrips toe laten voegen. Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuinhuis met glazen schuifdeuren.

Onze leverings- en montageservice

Wij leveren onze glazen schuifwanden inclusief montage, dus ook de glazen schuifwand in uw tuinhuis wordt snel en eenvoudig gemonteerd door onze vakmensen. Voordat uw glazen wand gemonteerd worden, komen wij bij u langs om de wand in te meten. Zo zijn we er altijd 100% zeker van dat de wand perfect past en komen we niet voor verrassingen te staan.

Tuinhuis met glazen schuifwand
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand tuinhuis

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand tuinhuis aan de slag gaan.

Bespreek de mogelijkheden en prijzen met ons

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een glazen schuifwand van kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat uw schuifwand een lange tijd blijft functioneren voor het gebruik van uw tuinhuis. Daarom is het belangrijk om eerst op de kwaliteit te letten en daarna pas op de prijs. Bij Metalura bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Onze glazen schuifwanden produceren wij namelijk zelf, waardoor wij goed zicht hebben op de prijs. Naast de kwaliteit hangt de prijs ook af van de afmetingen. Een grote glazen schuifwand voor uw tuinhuis is logischerwijs duurder dan een kleinere schuifwand. En hoe breder de glazen wand, hoe meer panelen er nodig zijn. Bespreek daarom de mogelijkheden met onze professionals. Wilt u eerst meer inspiratie opdoen? Dan is ons gratis inspiratieboek ideaal voor u.

glazen schuifwand tuinkamer
afspraak maken tuinhuis met glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

balkon-campage-mei2022-metalura
#ITEM-FILTER-NAMES#

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Beatrixhof28
#ITEM-FILTER-NAMES#

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Metalura-deLangeAkker02
#ITEM-FILTER-NAMES#

De Lange Akker

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022