Glazen schuifwand laten plaatsen
Glazen schuifwand laten plaatsen Metalura
Glazen schuifwand plaatsen
Glazen schuifwand plaatsen Metalura
Plaatsen glazen schuifwand
Plaatsen glazen schuifwand Metalura

Glazen schuifwand plaatsen

Vraag gratis inspiratieboek aan

Verhoog uw buitencomfort met een op maat geplaatste glazen schuifwand van Metalura

Wilt u ook het hele jaar door genieten van uw overkapping, zonder gehinderd te worden door kou en wind? Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor u: glazen schuifwanden. Bij Metalura weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabel buiten te kunnen zitten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een stijlvolle en functionele glazen schuifwand in uw tuin te laten plaatsen. Met deze wand blijft u altijd beschermd tegen de slechte weersomstandigheden, terwijl u toch optimaal kunt genieten van uw buitenruimte. Kies voor Metalura en geniet het hele jaar door van het buitenleven.

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

100% maatwerk

Alle glazen wandsystemen van Metalura worden op maat, speciaal voor uw project, gemaakt. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem; gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Slimme, bewegende onderdelen en profielen

Een glazen wandsysteem werkt pas echt goed en zonder problemen, als alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Met Metalura bent u hiervan verzekerd; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen.

Hoogwaardige tochtstrips

Glazen wandsystemen van Metalura zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren.

Beste glaskwaliteit

Het glas dat Metalura voor zijn wandsystemen gebruikt, is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Volglas of Steellook

Zowel de glazen schuifwanden als de glazen draai-/vouwsystemen zijn te verkrijgen in 2 uitvoeringen: Volglas (maximale transparantie) en Steellook (eigentijdse, industriële uitstraling).

Glazen schuifwand laten plaatsen

Specificaties en opties

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

Laat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen door middel van glazen schuifwanden te plaatsen

Met een glazen schuifwand aan uw overkapping kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, ongeacht de weersomstandigheden. Geen last meer van regen, wind en kou, maar wel van het prachtige uitzicht op uw tuin. U kunt heerlijk buiten blijven zitten van de vroege morgen tot de late avond. Door uw overkapping te voorzien van glazen schuifwanden creëert u uw eigen tuinkamer, waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur. Het gevoel van binnen en buiten komen samen door de transparante wanden. Kies daarom voor Metalura om uw overkapping te voorzien van een stijlvolle en functionele glazen schuifwand. Wij zorgen dat deze geheel op maat gemonteerd wordt, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft.

Glazen schuifwand plaatsen
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand plaatsen

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand plaatsen aan de slag gaan.

Profiteer van vakmanschap

Indien u ervoor kiest om Metalura in te schakelen voor de realisatie van een kwalitatieve schuifwand, wordt u volledig ontzorgd op het gebied van montage. Wij komen uw glazen schuifwand helemaal zelf plaatsen. Onze vakmensen doen dit op zorgvuldige wijze en voorzien u te allen tijde van maatwerk. Zo bieden wij voor iedere situatie een passende oplossing.

Glazen schuifwand plaatsen
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof1
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing bij De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
balkon-campage-mei2022-metalura
  • Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Privacy Settings