Glaswand met schuifdeur
Glaswand met schuifdeur Metalura
Glazen schuifdeur
Glazen schuifdeur Metalura
Glazen wand schuifdeur
Glazen wand schuifdeur Metalura
Schuifdeur met glas
Schuifdeur met glas Metalura

Glazen schuifdeuren

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor glazen schuifdeuren van Metalura

VOORDELEN

Met glazen schuifdeuren van Metalura kiest u voor de hoogste kwaliteit en de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Glazen schuifdeuren voor overkapping zijn ideaal om uw overkapping om te toveren in een tuinkamer van glas, waardoor u 365 dagen per jaar van het buitenleven kunt genieten. Extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk type overkapping, zowel hout als aluminium. Ontdek ons assortiment glazen schuifdeuren snel!

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

100% maatwerk

Alle glazen wandsystemen van Metalura worden op maat, speciaal voor uw project, gemaakt. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem; gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Slimme, bewegende onderdelen en profielen

Een glazen wandsysteem werkt pas echt goed en zonder problemen, als alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Met Metalura bent u hiervan verzekerd; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen.

Hoogwaardige tochtstrips

Glazen wandsystemen van Metalura zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren.

Beste glaskwaliteit

Het glas dat Metalura voor zijn wandsystemen gebruikt, is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Volglas of Steellook

Zowel de glazen schuifwanden als de glazen draai-/vouwsystemen zijn te verkrijgen in 2 uitvoeringen: Volglas (maximale transparantie) en Steellook (eigentijdse, industriële uitstraling).

Glazen schuifdeuren

Dit maakt onze glazen schuifdeur uniek

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

Glazen schuifdeuren voor uw overkapping op maat

Door een glazen schuifdeur onder uw overkapping te plaatsen, creëert u een tuinkamer waarin u beschut kunt genieten van het buitenleven. De ruimte wordt namelijk volledig afgesloten door de schuifdeur met glas. Wordt het te warm onder uw overkapping? Dan schuift u de glazen schuifdeur eenvoudig open. Metalura levert glazen schuifdeuren voor uw overkapping op maat. Zo weet u zeker dat ze perfect aansluiten en u de ruimte dus volledig kunt dichtdoen.

Bekijk glazen wandsystemen

glazen schuifdeuren overkapping op maat

Glazen schuifdeur

Kies uw glazen schuifdeur

Kies uit een van onze glazen schuifdeuren hierboven
Glazen-draaivouwwanden-Metalura-tabs

Glazen draai-/
vouwsysteem

Een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten.

Bekijk dit systeem
glazen-wandsysteem-glazen-schuifwand-metalura

Glazen schuifwand

Een luxe ruimte met veel glas en licht. Een klasse apart.

Bekijk dit systeem
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifdeuren

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifdeuren aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de glazen schuifdeuren buiten en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op. En bekijk ook zeker ons inspiratieboek eens om een idee te krijgen van onze mogelijkheden omtrent een schuifdeur van glas!

Contact opnemen

Wat is een glazen schuifdeur van Metalura?

Glazen schuifdeuren van Metalura maken uw buitenruimte compleet. De perfect sluitende glazen schuifdeuren vindt u bij Metalura. Glazen schuifdeuren zijn zowel transparant als in steellook beschikbaar. De schuifdeuren met glas zijn op maat te laten maken, zodat u deze ook kunt plaatsen in uw bestaande overkapping. 

Wat zijn de voordelen van glazen schuifdeuren?

Glazen schuifdeuren zijn beschikbaar in een vijfspoor en een zevenspoor bij een grote opening in uw overkapping of buitenverblijf. Zo houdt u altijd een vrij gevoel en volledig uitzicht op de omgeving. Het glas is 100% transparant en 10 mm dik en gemakkelijk en snel te openen dankzij een solide schuifsysteem voor soepele geleiding. De glazen schuifdeuren zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie en leverbaar in verschillende maten.

Wat kost een glazen schuifdeur van Metalura?

Om een glazen schuifdeur volledig naar wens te realiseren, worden alle schuifdeuren op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een glazen schuifdeur vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Hoe onderhoud ik mijn glazen schuifdeuren van Metalura?

Een glazen schuifdeur van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw glazen schuifdeuren na te kijken.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw terras, tuinkamer of buitenverblijf eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb ik een vergunning nodig om glazen schuifdeuren te plaatsen?

Voor een glazen schuifdeuren heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof40
#ITEM-FILTER-NAMES#

Ik maak van mijn balkon als het ware een serre

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Balkonglas-Metalura-denhoorn2
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonglas is echt iets dat je moet zien en ervaren

Leestijd: 2 min.
01 november 2022
Metalura-balkonbeglazing-plinck02-1
#ITEM-FILTER-NAMES#

Geluid- en windwering op het balkon

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022