Tuinkamer Libéro Metalura
Tuinkamer Libéro
Tuinkamer Libéro vrijstaand

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Libéro

Smaakvol & eigentijds

Vraag gratis inspiratieboek aan

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Daarom kiest u voor de Libéro van Metalura

De Libéro is een lichte ruimte met veel glas. De Libéro zorgt voor optimale vrijheid en is daarom zeer breed inzetbaar voor andere toepassingen. De Libéro is als smaakvol prieel veelzijdig in gebruik en dankzij het doordachte design van de glazen wanden volledig naar wens en per situatie in te delen.

Afspraak maken

Smaakvol & eigentijds

De Libéro heeft een smaakvol & eigentijds ontwerp, waardoor er een prieel in een open ruimte wordt gecreëerd voor zowel buiten als binnen.

Vaste maten leverbaar

De Libéro is leverbaar in een standaard maatvoering van 3100 mm breed en 3100 mm diep en is daardoor zeer breed inzetbaar als bijvoorbeeld een gezellig verzamelpunt voor een binnentuin bij VVE’s of een kantoorruimte thuis.

Keuze uit transparant of Steellook glas

De Libéro is wat betreft glazen wandsystemen vrij in te delen. U heeft keuze uit de perfect sluitende glazen draai-/vouwwanden of uit schuifwanden. Naast transparant glas is Steel-ART ook een mogelijkheid. Deze glazen panelen in steellook design zijn een smaakvol alternatief. Steel-ART is zowel als draai-/ vouwwand als in schuifwand beschikbaar.

Alle RAL-kleuren

Bij de Libéro heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De Libéro van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Tuinkamers van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Libéro

Specificaties en opties

Tuinkamer-Libero-keuzevrijheid-metalura

Duurzaam zinken dak

De Libéro beschikt over een duurzaam EPDM zinken dak.

*Afbeelding is een artist impression

Tuinkamer-Libero-kleurenpalet-metalura

LED-strook

Een Libéro is leverbaar met een geïntegreerde LED-spots. Hierdoor geniet u zowel overdag als ’s avonds van uw buitenruimte.

Tuinkamer-Libero-beglazing-metalura-01

Zijwanden

De zijwanden van de Libéro zijn naar eigen wens in te delen. Zo kan voor elke wand gekozen worden voor een aluminium of glazen zijwand.

Tuinkamer-Libero-veelzijdig-metalura

Hemelwaterafvoer

Een tuinkamer van Metalura heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer. Door de integratie van een uniek gootprofiel dat bestaat uit twee delen is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar en netjes afgewerkt.

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Solar dakbedekking Tuinkamer Optimum

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-Klantverhaal-Arioso05
Klantverhalen

Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Libéro

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
helpen u graag

Wilt u meer weten over een tuinkamer en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Wat is een tuinkamer van Metalura?

Een tuinkamer van Metalura bestaat uit een aluminium constructie met een glazen dak of lamellendak en een van de verschillende soorten glazen wandsystemen van Metalura. De aluminium tuinkamer is beschikbaar in een tuinkamer aan huis en een vrijstaande tuinkamer variant.

Metalura biedt u elf verschillende modellen: Tuinkamer Trendy, Tuinkamer Style, Tuinkamer Modern, Tuinkamer Robuust, Tuinkamer Design, Tuinkamer Excellent, Tuinkamer De Luxe, Tuinkamer Arioso, de Libéro, Tuinkamer Moveo en Tuinkamer Moveo Supreme. In het Experience Center in Alblasserdam staan alle tuinkamers op ware grootte opgesteld.

Wat kost een tuinkamer?

Om een tuinkamer volledig naar wens te realiseren, wordt elke tuinkamer op maat geproduceerd. Hierdoor werkt Metalura niet met een vaste tuinkamer prijs en zijn de tuinkamer kosten voor elke situatie anders. Om een duidelijke prijsindicatie te ontvangen vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of een afspraak in te plannen met onze tuinkamer projectadviseur.

In welke kleuren zijn de tuinkamers beschikbaar?

Bij bijna alle tuinkamermodellen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium van de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Kan ik zelf de wandindeling bepalen van een tuinkamer?

Bij Metalura kunt u zelf de wandindeling van uw tuinkamer bepalen. U heeft keuze uit verschillende glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Wordt mijn tuinkamer door Metalura gemonteerd?

Uw tuinkamer wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd.

Hoelang heb ik garantie op een tuinkamer van Metalura?

De tuinkamers van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw tuinkamer bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw tuinkamer tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Heb ik een vergunning nodig om een tuinkamer te plaatsen?

Voor een tuinkamer heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Hoe onderhoud ik mijn tuinkamer?

Een tuinkamer van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De aluminium profielen, de glaspanelen en het glazen wandsysteem kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-kleuren00
  • Inspiratie

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Tuintrends-april-1
  • Inspiratie

Tuintrends

Leestijd: 2 min.
04 april 2022
Beatrixhof28
  • Balkonbeglazing

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Gratis tuinkamer inspiratieboek!

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings