Tuinkamer
Een mooie ruimte met veel glas en veel licht

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Experience Center bezoeken

Tuinkamer Excellent

Innovatieve oplossingen voor meer comfort

Deze glazen tuinkamer bewijst zich in de praktijk al gauw als een comfortabele living. De Excellent is een tweede woonkamer die juist door de grote glaspartijen extra ruim aanvoelt. Geniet van lange avonden in uw tuinkamer met goed gezelschap of een leuk boek.

De tuinkamer Excellent kenmerkt zich door zijn stijlvolle ronde kolommen, waardoor de glazen vouwwanden volledig open kunnen. De royale glasoverstek zorgt ervoor dat u de glaswanden zelfs bij een voorjaars- of zomerbuitje rustig open kunt schuiven zónder dat het bij u binnenregent. Ideaal.

Tuinkamer Excellent opties
Kleuren

Tuinkamer Excellent kleuren

Keuze uit 240 kleuren ook met DuoTone kleurstelling.

Design

Tuinkamer Excellent design

Stijlvolle ronde kolommen inclusief royale glasoverstek..

Glas

Tuinkamer Excellent glas

Beglazing is volledig wegklapbaar naar de gevel.

Ontwerp

Tuinkamer Excellent ontwerp

Smaakvol design met geïntegreerde hemelwaterafvoer.

Tuinkamer Excellent

Specificaties

De Metalura tuinkamer Excellent is leverbaar in 240 verschillende kleuren en ook beschikbaar in DuoTone kleurstelling. Deze tuinkamer is vrijwel in elke situatie eenvoudig en helemaal op maat te realiseren. Dankzij de stijlvolle ronde kolommen zijn de glazen vouwwanden van deze tuinkamer volledig wegklapbaar naar de gevel, waardoor u volledig uitzicht behoudt. De geïntegreerde ledstrook creëert sfeervol licht en de royale glasoverstek zorgen voor extra comfort.

Tuinkamer Excellent

Extra opties

Met extra opties maakt u de tuinkamer een nog comfortabelere ruimte om te verblijven. De Excellent tuinkamer is standaard leverbaar in drie kleuren en uw kleurkeuze kunt uitbreiden naar 240 kleuren. De tuinkamer is ook beschikbaar met seaside coating, voor een extra duurzame bescherming nabij de zee. De glazen wanden van de tuinkamer zijn vrij in te delen met een glazen draai-/vouwsysteem of eventueel met Steel-ART Design. Zonwering van Metalura geeft u het hele jaar bescherming tegen de zon en terrasverwarming realiseert in de tuinkamer snel een behaaglijke temperatuur.

LED-spots

Inbouw LED-spots met dimmer.

Zonwering

Zonwering (boven of onder).

Glaswand

Vaste glaswand.

Terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming.

Fundering

Funderingspakket.

Glas

Satijn/mat glas.

Deurkozijn

Vast deurkozijn.

Project uitgelicht

Tuinkamer Excellent project

Haarlem

Met de Excellent tuinkamer hebben de bewoners een extra woonkamer waar zij genieten van extra licht en ruimte. Zij kozen in het ontwerp voor de mogelijkheid om om de tuinkamer heen te kunnen lopen. De glazen partijen kunnen volledig open, waardoor het design van de tuinkamer in de zomermaanden volledig in de tuin opgaat, en in de wintermaanden toch een echte buitenervaring wordt gerealiseerd.

Bekijk meer projecten

Interview

In gesprek met Familie Tümer over hun tuinkamer

“Onze stijl in huis is smaakvol, strak design met een comfortabele en praktische kant. Dit komt ook terug in de stijl van de tuinkamer."

“Voorheen hadden we hierbuiten, op het westen, een zithoek, maar daar konden we eigenlijk nooit zitten. Het was er door de wind die er waaide altijd kil en zomers in de zon echt te heet. Daarom kozen we voor een tuinkamer met zonwering en glazen wanden, waarvan we alle wanden volledig open kunnen zetten. We willen geen zware donkere, landelijke stijl, maar juist licht en open. Metalura bood ons deze oplossing, en ze hebben het project heel netjes opgeleverd."

Lees het volledige artikel
Tuinkamer Comfort interview

Laat je inspireren!

Tuinkamer trend
Louise werkt als telemarketeer bij Metalura

“We verkopen echt iets waar we achter staan en dat vind ik heel erg belangrijk. Als mensen ons bellen en vragen stellen, wil ik een goed antwoord kunnen geven.”

De basis
Vorminspiratie

Van recht naar rond. Decennialang hebben rechte en hoekige vormen de interieur wereld gedomineerd maar er is een omslag onderweg: Vriendelijke ronde vormen. Ovaal, rond, organisch en rondingen verschijnen in diverse gedaantes wat resulteert een in stylish look met een zachte uitstraling.

Meer tips & tricks
Innovatie, een ongoing proces

Innovatie vormt een belangrijk onderdeel van de gehele bedrijfsvorming. Er is veel tijd en aandacht voor trends, nieuwe ontwikkelingen en duurzaamheid.

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Experience Center bezoeken
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Tuinkamer Excellent van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel