De_Luxe-NL01

Alles is gewoon goed

17 november 2023
Leestijd: 2 min.

Deze bewoners uit Nieuw-Lekkerland kijken vanuit hun tuinkamer De Luxe vrij uit op hun omgeving. Ze hebben de ruimte ingericht als een tweede woonkamer. Het terras van de tuinkamer ligt hoger, daardoor hebben ze een schitterend uitzicht op de omliggende weilanden. In de tuinkamer van Metalura hebben ze luxe loungeset en een gezellige eethoek gecreëerd.

“We kozen voor een tuinkamer als uitbreiding op onze woonkamer en om nog meer van ons weidse uitzicht te genieten. Zodra het weer het toelaat maken we gebruik van de ruimte.” De tuinkamer is uitgebreid met een transparant glazen draai-/vouwsysteem. De ruimte kan daardoor aan drie zijden volledig of gedeeltelijk geopend worden voor doorgang naar de tuin. Voor meer privacy kozen ze ervoor om aan de zijkant een aantal glazen panelen uit te laten voeren in satijnglas. De vloer van de tuinkamer hebben ze in antraciet gekozen, passend bij de kleur van het aluminium van hun tuinkamer.

We kozen voor een tuinkamer om nog meer van ons weidse uitzicht te genieten

De_Luxe-NL02

“We kozen voor Metalura vanwege de mogelijkheden tot maatwerk en de betrouwbaarheid. Het contact met de medewerkers, de kwaliteit van het merk, alles is gewoon goed. Ik zou Metalura zeker aanbevelen, vanwege de kwaliteit van hun product en de uitstraling is mooi, professioneel en exclusief.”

de-luxe-nl01-1
de-luxe-nl02-1
de-luxe-nl03-1
de-luxe-nl04-1
de-luxe-nl05-1
De_Luxe-NL03
De_Luxe-NL04
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings