Martin_Bakker

Even voorstellen: Martin Bakker

22 november 2023
Leestijd: 2 min.

Martin Bakker is sinds 1 mei 2023 projectleider binnen Metalura. Voorheen werkte hij als operationeel manager bij Metalura. Hij is nu vier en halfjaar bij Metalura in dienst.

Metalura heeft verschillende soorten projecten, waarbij Martin bepaalde klantendossiers begeleidt. “Dit zijn de complexere projecten met hogere orderbedragen”. Deze hebben projectmatig gezien een intensievere ondersteuning nodig.

Daarnaast zijn er ook serviceprojecten, waarin de service van Metalura vastloopt en er ook een stukje commercie bijzit om de problemen op te lossen. Martin coördineert dit om dit intern bij Metalura op te lossen en met de klant af te stemmen. “Een voorbeeld is een klant die helaas lekkage heeft, waar de servicemonteur twee keer is geweest om dit op te lossen. De klant wordt daar natuurlijk niet blij van. Dan komt het project naar mij. Dan wordt er een analyse gemaakt en dan pakken we het op om het probleem definitief op te lossen. Daarnaast gebruiken we deze informatie ook weer om eventuele producten en processen te verbeteren. Er komt dus ook een stukje R&D bij kijken.”

 

 

Martin komt overal binnen Metalura. Dat vindt hij het mooiste dat er is.

Metalura-november01

Martin vindt zijn nieuwe functie erg leuk. “Ik ben nu echt alleen maar met projecten en klantendossiers bezig. Of het nou op een bouwlocatie is om te kijken naar de vordering van de aannemer, zodat wij daarna voor ons project aan de slag kunnen of dat we bij een klant staan die eigenlijk een beetje boos is en uiteindelijk met een grote glimlach toch zegt ‘super opgelost en complimenten hoe jullie als Metalura er zo mee omgaan’. Dat is gewoon hartstikke leuk.”

 

 

Daarnaast is Martin ook graag samen met Erwin en Harry bezig met R&D. “R&D zien we ook als een project, dit is van productverbetering tot nieuwe producten.” Erwin is de coördinator van de werkvoorbereiding en enginering, hij zit samen met Martin op een kamer om meer en efficiënter samen te kunnen werken. Harry is technisch directeur bij Metalura.

 

Fabriek
fabriekshal-alblasserdam-metalura
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook