Metalura belooft u een mooie zomer.
Met luxe tuinkamers, slimme glassystemen en duurzame windschermen.

Genieten van lange zomeravonden…
Dit jaar vakantie thuis…
Weer of geen weer…
Comfortabel buitenleven…

In welke situatie u ook bent, wat voor weer het ook is, met de slimme en comfortabele systemen van Metalura is een mooie zomer sowieso gegarandeerd. We nodigen u van harte uit in onze showroom zodat we onze belofte waar kunnen maken; we inspireren u met speciaal voor u op maat gemaakte tuinkamers, windschermen zodat u altijd comfortabel buiten kunt zitten en met slimme glassystemen zoals bijvoorbeeld balkonbeglazing en onze nieuwe Steel-ART glazen wandsystemen.

Maak hier uw afspraak voor een privébezoek aan onze showroom of voor advies aan huis

Heeft u meteen een vraag? Chat met het team van Metalura via onze website! Liever een afspraak aan huis of telefonisch advies? Onze adviseurs kunnen u ook thuisbezoeken of telefonisch de vele mogelijkheden van Metalura presenteren.

Metalura is op hemelvaartsdag geopend!
Hemelvaartsdag al helemaal volgepland? Metalura is het hele weekend (22 en 23 mei) open! U bent van harte uitgenodigd op afspraak.


Maak een afspraak!

Ontdek onze primeurs

Het Metalura Libéro prieel

Het Metalura Libéro prieel. De Libéro is een modern en smaakvol prieel opgebouwd uit duurzaam aluminium. Een lichte ruimte met veel glas.

Meer informatie
Stijlvol Steel-ART

Ontdek het smaakvolle design en de vernieuwde vormgeving van de Steel-ART glaswanden.

Meer informatie
Lifestyle magazine Allure

De nieuwe editie van ons lifestyle magazine Allure. Boordevol inspiratie, nieuws en interviews en volledig in het teken van het voorjaar en de zomer.

Meer informatie

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie? Kom binnenkijken bij enkele van onze klanten.

Meer inspiratie >
Stijlvolle terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping van Metalura is meer dan een overkapping van uw terras alleen.

Meer informatie
Ruimtelijke tuinkamers

Met een Metalura tuinkamer van glas creëert u een mooie, grote ruimte met veel licht.

Meer informatie
Transparante glazen wandsystemen

Creëer met glazen wandsystemen een heerlijke buitenruimte die makkelijk bij te verwarmen is. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail.

Meer informatie
Steel-ART design

Metalura Steel-ART slimme beglazing is een 100% ambachtelijk, Nederlands product en toepasbaar in vrij wel elke situatie.

Meer informatie

Vraag direct
Jouw gratis inspiratieboek aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratieboek aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek