Tuinkamerweken bij Metalura

Een tuinkamer voor op het dakterras

In oktober presenteren we u de mogelijkheden en voordelen van een tuinkamer op het dakterras van uw appartement. Ook belichten we andere vormen van balkonbeglazing, waarmee u van uw balkon een balkonkamer kunt maken.

Comfortabele tuinkamer
Met een tuinkamer op uw dakterras creëert u een comfortabele en afgesloten ruimte waar u elk seizoen plezier van heeft. Deze tuinkamer is dankzij de unieke vormgeving en speciale montage veilig te plaatsen op het dakterras en bestand tot en met windkracht 12. De glazen wanden, waarmee u de tuinkamer afsluit, geven u op elk moment een aangenaam beschut gevoel.

Balkonbeglazing
Naast tuinkamers heeft Metalura ook verschillende soorten balkonbeglazing ontwikkeld om van uw balkon een heerlijke balkonkamer te maken.

Bezoek het Experience Center

Glazen balustrade balkon

Glazen balustrade balkon of borstwering kan aan de binnenzijde of op de balustrade in verschillende hoogtes op uw balkon geplaatst worden. Het resultaat is een comfortabele, gesloten ruimte met behoud van uw uitzicht.

Meer informatie

Verdiepingshoge balkonbeglazing

Met verdiepingshoge balkonbeglazing maakt u van uw balkon een extra woon-, werk- en leefruimte. Afhankelijk van de glasdikte reduceert u het omgevingsgeluid tot wel 26 decibel en u bespaart op uw energiekosten, omdat er minder warmte verloren.

Meer informatie

Glazen windschermen op het balkon

Windschermen op uw balkon plaatst u tegen of voor uw spijltjes hekwerk of balustrade. Daardoor ontstaat een windvrije en veiligere situatie op uw balkon, waarbij uw uitzicht behouden blijft.

Bekijk de mogelijkheden

Bezoek Metalura

Wilt u meer weten over de Design tuinkamer voor op uw dakterras of andere vormen van balkonbeglazing? In ons Experience Center in Alblasserdam zijn verschillende projectadviseurs tot uw beschikking die gespecialiseerd zijn in tuinkamers en balkonbeglazing en u alle voordelen en mogelijkheden kunnen laten zien.

Bezoek Metalura

Haal meer uit de Tuinkamerweken bij Metalura

Bekijk de mogelijkheden

Glazen wandsystemen

Ontdek welke mogelijkheden er zijn om uw terrasoverkapping met glazen wandsystemen uit te breiden naar een tuinkamer. Wat de weersomstandigheden ook zijn, van een tuinkamer met glazen wandsystemen heeft u echt hele jaar plezier.

Meer informatie

Windschermen

Geniet dit najaar langer van het buitenleven met glazen windschermen en zet de wind buiten spel. De glazen windschermen van Metalura maken uw buitenruimte compleet met volledig behoud van uw uitzicht. Ontspan op uw terras, aangenaam beschut en lekker uit de wind.

Meer informatie

Tuinkamers

Tijdens de Tuinkamerweken is er voor elk model een specifieke projectadviseur voor u beschikbaar en laten we u kennismaken met de vele mogelijkheden en unieke kenmerken van deze tuinkamers.

Meer informatie

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek